Sezona galibiyetle başlamak istediklerini ve bu doğrultuda taraftar desteğine ihtiyaçlarının olduğunu kaydeden Teknik Direktör Serdar Bozkurt, sezon sonunda şampiyonluk hedefine ulaşan taraf olacaklarına inançlarının tam olduğunu dile getirdi.
İlk maçların her zaman zor olduğu belirten Serdar Bozkurt, “Hedefe oynayan yepyeni bir takım kurduk. Hedefimiz şampiyonluk. Bu yolda ilk sınavımızı Beylerbeyi’ne karşı vereceğiz. İlk maçlar her zaman zordur. Çünkü futbolcu yaklaşık 4 ay sonra resmi maç oynuyor.
Sezon öncesinde bir hazırlık maçı dışında hepsinde oyun olarak iyi işler yaptık. Kendi adımıza çok umutlandık. Kamuoyu bakımından da aynı şekilde bizimle aynı kanaatte.
İyi bir takım olduğumuza inanıyorum. İyi çalıştık. Bir araya gelen yeni bir grup ama arkadaşlar çok üst düzeydeler. Zaten bu takımı kurarken önce kişiliklerine baktık. Tabi ki futbol kaliteleri de önemli ama öncelik olarak kişilikleri önemli ve bizde kaliteli oyuncuları bir araya getirdik, takımın kaynaşması önemliydi.
Bunu hazırlık maçlarında da gördük. Resmi maçlar konusunda da umutluyuz. Çok büyük konuşmak istemiyoruz ama resmi maçlar farklı oluyor. İlk maçlar farklı oluyor, istediğiniz oyunu tutturamıyorsunuz, işte o zaman seyirciye ihtiyacınız oluyor. Beş maç sonra falan takım oturmuş oluyor. Bu süreçte mümkün olduğunca çok puan alıp üst sıralarda olmak istiyoruz” şeklinde konuştu.
(Hüseyin AŞKIN)
Editör: TE Bilisim