Kendi sosyal medya hesabından “Yeni Çorumspor ailesine saygılarımla” başlığı altında yaptığı açıklamada sitemlerini de dile getiren Özcan’ın açıklaması şöyle:

TAKIMA VE TARAFTARA TEŞEKKÜR

“Öncelikle bugün sahamızda oynanan 1461 Trabzon maçında sergilenen coşkulu oyun, bol pozisyon ve mücadele gücünün en üst seviyelerde olması nedeniyle başta teknik ekibimize, sahada galibiyet golünü bulamamış olsalar da futbol adına tüm doğruları yapan, terini son damlasına kadar akıtan, futbolcu kardeşlerime çok teşekkür ediyorum.

Maçtan önce tesislere gelerek takımımıza olağanüstü destek veren, takımımızın tesislerden stada gidişinde kullandığını güzergâhı cehenneme çevirerek takımımıza moral ve destek veren, maç sırasında son düdüğe kadar bir an olsun susmadan tribünleri bayram yerine çeviren cefakâr büyük Çorumspor taraftarlarına sonsuz teşekkür ediyor saygılarımı sunuyorum.

ÖNCEKİ YÖNETİMLERE HİÇ İSTİFA DİYE BAĞIRILMADI

Bugün sahada oynanan güzel oyunun galibiyetle sonuçlanmamasının verdiği büyük üzüntünün dışında, maç sonunda taraftarlarımızın “Yönetim İstifa” diye bağırmaları şahsımı derinden üzmüştür!

Zira yaklaşık 10 yıldır bu liglerde Çorum Belediyespor adıyla mücadele eden, şampiyonluk yolunda hiçbir varlık gösteremeyen, 14 maç üst üste galibiyet alamayan, taraftarın tek istediği Çorumspor ismini bu liglerde yaşatmaya cesaret dahi edemeyen, hiçbir başkana bu tribünler “Yönetim İstifa” diye bağırmamıştır. Henüz ligin 19.haftası oynanmış ve takımımız Play-Off’un içerisinde ve 4.sıradaki yerini koruyor olmasına rağmen “Yönetim İstifa” seslerinin mabedimizden yükselmesi manidardır.

ÇORUMSPOR İSMİNDEN RAHATSIZ OLANLAR İŞBAŞINDA

Her defasında ısrarla altını çizerek değindiğim şampiyonluk haricindeki her türlü sonuçta istifa edeceğim açıklamalarına rağmen, henüz 19.haftalık bir başkana “İstifa” diye bağırılmasının acımasızlık olduğunu düşünmekle birlikte, şahsıma yakışan taraftarın isteğine kulak verip bugün itibariyle istifa etmektir.

Ancak biliyorum ki, tek sevdamız Çorumspor isminden rahatsız olanlar, yine aynı senaryoları hayata geçirerek Çorumspor’umuzu hatırlamak dahi istemediğimiz eski günlere döndürmek adına ellerinden geleni yapacaklardır.

Bu nedenle karakterime, yaşam tarzıma ve Fatih Özcan duruşuna ters düşse de, Yeni Çorumspor’u bana inanan ve güvenen cefakâr taraftarlarımızı, sezon sonunda kupayı Çorum’a getirecek olan futbolcu kardeşlerimi yalnız bırakmamak adına bugün kulaklarımda çınlayan “Yönetim İstifa” seslerini kan içip kızılcık şerbeti içtim diyerek sineye çekiyor ve yoluma devam ediyorum.

VAZGEÇİN ARTIK

Sosyal medya hesabımdan Fatih Özcan ismine alerjisi olanlara bir kez daha yüksek sesle ilan ediyorum. Artık Yeni Çorumspor’u üzmeyin. Vazgeçin artık şu kötü emellerinizden. Yüzlerce defa söyledim yine söylüyorum. Şampiyon yapsam da, yapmasam da sezon sonunda Yeni Çorumspor başkanlığını bırakacağım.

Korkmayın, rahat olun, söz veriyorum, sezon sonunda Fatih Özcan olmayacak. , olayla ilgili bilgi verilen Cumhuriyet Savcısı’nın talimatı ile soruşturma başlatıldı.

(Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim