Çorum İşitme Engelliler geçtiğimiz sezon kazandıkları şampiyonluğun kupasını Ankara’da düzenlenen bir törenle alırken, yeni sezonda mücadele edeceği 1.ligdeki rakipleri de belli oldu.
Geçen sezon 2.lig 2.grupta mücadele eden ve şampiyonluk ipini göğüsleyen Çorum İşitme Engelliler, yeni sezonda 1.lig 1.grupta mücadele edecek. 1. Ligin kuraları Ankara’da düzenlenen bir törende çekilirken, Çorum İşitme Engelliler, Kırşehir İşitme Engelliler, Rize İşitme Engelliler, İstanbul Sefaköy İşitme Engelliler, Gölcük İşitme Engelliler, İstanbul Avcılar Sessizler, Düzce İşitme Engelliler ve Kırıkkale İşitme Engelliler ile birlikte 1.gruba düştü.

İLK MAÇ KIRŞEHİR İLE
Ligde ilk hafta maçları 27 Kasım’da oynanacak olup, Çorum temsilcisi deplasmanda Kırşehir İşitme Engelliler ile karşılaşacak. Çorum İşitme Engelliler evindeki ilk maçını ise 2.haftada Rize İşitme Engelliler ile oynayacak.
Kura çekiminde Çorum’u temsil eden İşitme Engelliler Spor Kulübü Başkanı Mürsel Barıldar, bu sezonki deplasman mesafesinin daha da uzak olduğuna dikkat çekerken, Çorumlu sanayici ve işadamlarının desteğini beklediklerini söyledi.
Öte yandan, Çorum İşitme Engelliler geçen sezon elde ettiği şampiyonluğun kupasını aldı.
(Bülent USLU)
Editör: TE Bilisim