ÇOK İYİ BİR KADRO KURDUK
Geçen sezonki kadrosunun iskeletini koruduklarını ve yaptıkları kaliteli transferlerle güçlendiklerini belirten Hamit Işık, “Çok iyi bir kadro kurduğumuzu söyleyebiliriz. Aldığımız tüm oyuncular daha önce izlediğimiz ve bildiğimiz futbolcular. Alternatifli bir kadro olduk. Transferlerimizin hepsinin kampa katılması ve tam kadro ile çalışmamızı da bir avantaj olarak görüyoruz.

YAPTIĞIMIZTRANSFERLERLE DÜŞÜNCEMİZİ BELLİ ETTİK
Belediyespor her zaman hedefi olan bir takımdır. Biz de, bu sezon yaptığımız transferlerle bir yerde düşüncemizi belli ettik. Şampiyonluk kelimesinin yükü ağırdır. Bu yüzden ‘mutlak şampiyonluk’ gibi ifadeler kullanmak istemiyoruz. Ama biz, bu ligden çıkmak istiyoruz ve bu doğrultuda bir kadro kurduk. Bu kadro bizi hedefe götürecek kalitede bir kadro.

1-2 TAKVİYE OLABİLİR
Yeni sezon hazırlıklarımız gayet iyi bir şekilde devam ediyor. Günde çift antrenmanla hazırlanıyoruz. Şu ana kadar ciddi bir sakatlık olmaması sevindirici.
Bugüne kadar iki hazırlık maçı oynadık, iki daha oynayacağız. Bunun yanında taktik çalışmalarda hocamız yeni sistemi oturtmaya çalışıyor. Eğer hocamız derse ki şu mevkide eksiklik hissediyoruz ya da falanca oyuncuyu yetersiz görüyorum diye, gidenler ve gelenler olabilir. Böyle bir durum olursa 1-2 takviye daha yapabiliriz” şeklinde konuştu.
(Hüseyin AŞKIN)

Editör: TE Bilisim