Ak Parti Çorum Milletvekili Salim Uslu ve Milletvekili Adayı Ahmet Sami Ceylan, Kastamonuspor maçına hazırlanan Çorum Belediyespor’un dünkü antrenmanını ziyaret ettiler.
Ahmet Sami Ceylan’ın Belediyespor’un antrenmanını ziyaret edeceği basın kuruluşlarına bildirilirken, Milletvekili Salim Uslu da beraberinde Kardemir Karabükspor Kulüp Başkanı Hikmet Feridun Tankut ile birlikte antrenmana sürpriz bir ziyarette bulundu. Ziyarete, İl Genel Meclisi Başkanı Halil İbrahim Kaya ve bazı partililer de katıldı. Belediyespor Kulüp Başkanı Zeki Gül ile yönetim kurulu üyeleri de ziyarette hazır bulundular.

USLU: ÇORUM’U MARKA KENT YAPACAĞIZ
Milletvekili Uslu ve Milletvekili Adayı Ceylan, geçtiğimiz hafta deplasmanda alınan Van Büyükşehir Belediyespor galibiyetinden ötürü teknik heyet ve futbolcuları kutladılar. Salim Uslu, Van galibiyetinin çok iyi bir moral kaynağı olduğunu ifade ederken, Çorum’u marka kent yapma yolunda Belediyespor’un da rolünün büyük olduğunu dile getirdi. Uslu, şampiyonluk yolunda Belediyespor’a başarı dileklerinde bulundu.

CEYLAN: EN BÜYÜK DESTEĞİ BEN VERECEĞİM
Ak Parti Çorum Milletvekili Adayı Ahmet Sami Ceylan ise, İl Başkanlığı yaptığı dönemde de Çorumspor ve Belediyespor’a destek olduğunu yinelerken, milletvekili seçildikten sonra Belediyespor’a katkılarının devam edeceğini söyledi. Belediyespor’a en çok katkı sağlayan milletvekili olacağının altını çizen Ahmet Sami Ceylan, “Siz şampiyon olun, gerisini bize bırakın, Paranın hiç önemi yok. Sizi fazlasıyla memnun edeceğiz” dedi.
Belediyespor’a şampiyonluk yolunda başarı dileklerinde de bulunan Ceylan, bundan sonra Belediyespor’un her maçını izlemeye çalışacağını sözlerine ekledi.
Çorum Belediyespor Kulüp Başkanı Zeki Gül ise, ziyaretlerinden dolayı Salim Uslu ve Ahmet Sami Ceylan’a teşekkür ederken, kulüp olarak Çorum’u en iyi şekilde temsil etmeye çalıştıklarını, Türkiye’nin örnek kulüplerinden biri olduklarını yineledi.
(Hüseyin AŞKIN)
Editör: TE Bilisim