Belediye Başkanı ve aynı zamanda Çorum Belediyespor Kulübü’nün Onarsal Başkanı Muzaffer Külcü, yeni sezon hazırlıklarına önceki gün başlayan Çorum Belediyespor’un dün öğleden sonra yapılan antrenmanını ziyaret etti.
Ziyarette Kulüp Başkanı Zeki Gül, yönetim kurulu üyeleri ve teknik heyet hazır bulunurken, tüm futbolcularla tek tek tanışan Belediye Başkanı Külcü, başarı dileklerinde bulundu. Bu sezon şampiyonluğa oynayan bir takım kurulduğunu ve yönetim kurulunun bu konuda gerekli çalışmaları yaptığını ifade eden Külcü, “İyi bir kadro kuruldu. Çalışmaları yakından takip ettim. Sanırım iki futbolcu daha alınacak ve transfer çalışmaları tamamlanacak. Ben, yeni sezonda şampiyon olacağınıza inanıyorum.
Belediye olarak kurumsallaşma ve tesisleşme adına önemli işlere imza atıyoruz. Biz göreve geldikten sonra Belediyespor önce mahalli şampiyonluk, ardından bölgesel lig şampiyonu olup 3.lige yükseldi. Bugün Türkiye’nin en iyi yönetilen kulüplerinden biri.
Tesisleşme bakımından da önemli bir atılım içerisindeyiz. Yeni stadımız ve tesislerimizin yapımı devam ediyor. İnşallah yeni tesislerimiz şampiyonluğunuzla taçlanacak. Hepinize kazası, belasız bir sezon diliyorum” şeklinde konuştu.
Külcü, Belediyespor’un göze hoş gelen bir futbol oynaması halinde yeni sezondaki maçlarını izleyeceğini de sözlerine ekledi.



(Hüseyin AŞKIN)
Editör: TE Bilisim