TFF 2.Lig Beyaz Grup’ta şampiyonluk mücadelesi veren Yeni Çorumspor, yarın ilk yarının son maçında Kırklarelispor’la deplasmanda karşılaşacak. Kırmızı-Siyahlılarda hedef mutlak galibiyet olarak belirlendi.

Geçtiğimiz hafta sahasında grubun güçlü takımlarından Samsunspor’u 2-1 yenerek zirve yarışı yolunda umutlarını tazeleyen Yeni Çorumspor, hazırlıklarını tamamlayıp dün öğleden sonra Merzifon’dan uçakla İstanbul’a, oradan da karayolu ile Tekirdağ’a gitti. Kırmızı-Siyahlılarda sarı kart cezalısı Muhammed Rıdvan kadroda yer almıyor.

Kırklarelispor’u da yenerek sezonun ilk yarısını moralli kapatmak isteyen Yeni Çorumspor’da tüm planlar galibiyet üzerine yapıldı.

16 haftada topladığı 18 puanın 8’ini son 5 haftalık periyotta alan Kırklarelispor da Yeni Çorumspor maçını önemsiyor. Trakya temsilcisi, Yeni Çorumspor’u yenerek son haftalardaki yükselişini sürdürmek ve ilk yarıyı mümkün olduğunca düşme hattından uzak kapatmayı hedefliyor.

31 puanlı 3.sıradaki Yeni Çorumspor’la 18 puanlı 14.sıradaki Kırklarelispor arasında yarın Kırklareli Atatürk Stadı’nda oynanacak maçı Rize bölgesi hakemlerinden Muhammet Ali Metoğlu yönetecek. Saat 13.30’da başlayacak maçta Metoğlu’nun yardımcılıklarını ise Trabzon bölgesinden Yakup Bulut ile Erzurum bölgesinden Ömer Lütfi Aydın yapacak. Rize bölgesinden Yücel Büyük de maçın dördüncü hakemi olacak.

Editör: TE Bilisim