Saat 14.00'te başlayan antrenmana grip olan Muhammed Çoban ile iki dizinde de kıkırdak zedelenmesi olan kaleci Deniz katılmadı. Hafta başından beri boynundaki ağrı nedeniyle idmanlarda yer alamayan Ertuğrul ise takımdan ayrı düz koşu yaptı.

Kale arkasında ısınma ile başlayan antrenman 5'e 2 top kapma ile devam etti. Teknik direktör Bahri Kaya, 5'e 2'nin ardından hücum varyasyonlarına yönelik taktik çalışma yaptırırken, golcü Şaban'ın isabetli şutları dikkat çekti.

Teknik patron Bahri Kaya, taktik çalışmanın ardından futbolculara İnegölspor maçında uygulayacakları taktiği tahta üzerinde anlattı. Daha sonra çift kale maça geçildi.

İnegölspor maçının provası niteliğindeki çift kalede, Turuncu Takımda; Onur, Nurican, Mete, Osman, Nafican, Burak, Muhammed Rıdvan, Batuhan, Mert, Kıvanç ve Fatih, Yeşil takımda ise; Reşat, Oktay, Talha, Murat, Mehmetcan, Murathan, Semih, Kerem Çağatay, Mikail, Volkan ve Şaban yer aldı.

Futbolcuların hırslı ve istekli olmalarına karşılık çift kale golsüz sona erdi. Teknik patron Bahri Kaya, çift kale maçta zaman zaman futbolculara uyarılarda bulundu.

Çorum Futbol Kulübü bugün 14.30'da yapacağı antrenmanla İnegölspor maçının hazırlıklarını sürdürecek.

Editör: TE Bilisim