TFF 3.Lig 3.Grup’ta mücadele eden ve geçtiğimiz Pazar günü lider Bayburt İl Özel İdare Gençlikspor’a 2-1 yenilerek zirvenin 13 puan gerisine düşen Çorum Belediyespor, puan cetvelinin ilk 5 sırasında yer alan takımlarla oynadığı 5 maçta sadece 3 puan alabildi.

Ligin geride kalan 14 haftalık periyotta Bayburt İl Özel İdare Gençlikspor 32 puanla liderlik koltuğunda otururken, 26’şar puanlı takımlardan Kocaelispor ikinci, Serik Belediye averajla üçüncü sırada yer alıyor. 23’er puanlı takımlardan Diyarbekirspor dördüncü, Turgutluspor ise haftayı 5.sırada tamamladı. Çorum Belediye, 2.Lig’e çıkma potasında yer alan bu 5 takımla oynadığı maçlarda sadece 1 galibiyet alırken, 4 maçta sahadan puansız ayrıldı.

Kırmızı-Siyahlılar, 5.haftada konuk ettikleri Turgutluspor’u 2-1’lik skorla geçerken, Kocaelispor’a sahalarında 2-1’lik skorla boyun eğdiler. Çorum Belediye, Serik Belediye, Diyarbekirspor ve Bayburt İl Özel İdare ile ise deplasmanda karşılaştı. Serik Belediye ve Diyarbekirspor’a 1-0’lık skorlarla yenilen Çorum Belediye, Bayburt İl Özel İdare Gençlikspor’a ise 2-1 kaybetti.Çorum Belediye, geride kalan 14 haftalık periyot sonunda son 3 sırayı alarak düşme hattında bulunan takımlardan da ikisiyle karşılaştı. Bu takımlardan son sıradaki Cizrespor’la bu hafta Çorum’da oynayacak olan Belediye, 17.sıradaki Bucaspor’u 9.hafta maçında evinde 4-1 mağlup etti. Kırmızı-Siyahlılar, 16.sırada yer alan İstanbul temsilcisi Halide Edip Adıvarspor’la 6.haftada deplasmanda 1-1 berabere kaldılar.

Editör: TE Bilisim