Galip gelerek moral bulmak ve az da olsa şampiyonluk umutlarını sürdürmek isteyen Kırmızı-Siyahlılar Teknik Direktör Yusuf Tokuş ve kanat oyuncusu Yasin Dülger cezalı. Konuk takımda ise kanat oyuncusu Mücahit Özkul cezası nedeniyle takımdaki yerini alamayacak. Dr. Turhan Kılıçcıoğlu Stadı’nda saat 13.30’da başlayacak maçı Ardahan bölgesi hakemi Doğu Yılmaz yönetecek.

Geçtiğimiz hafta lider Uşakspor’a deplasmanda 4-3 yenilerek zirvenin 8 puan gerisinde kalan ve şampiyonluk şansını zora sokan Çorum Belediyespor, 22.hafta maçında bugün düşmeme mücadelesi veren Tekirdağspor’u konuk edecek. Kırmızı-Siyahlılarda tüm hesaplar galibiyet üzerine yapıldı.

Tekirdağspor maçında mutlak galibiyet hedefleyen Çorum Belediyespor dün yaptığı ter idmanıyla hazırlıklarını tamamladı ve maç saatini beklemeye başladı. Kırmızı-Siyahlılarda, Uşakspor maçında kırmızı kart gören Yasin Dülger forma giyemeyecek olup, hakem tarafından tribüne gönderilen Teknik Direktör Yusuf Tokuş da takımın başında yer alamayacak. Konuk Tekirdağspor ise evindeki maçlarda sorun yaşayan Çorum Belediyespor’dan puan alarak moral bulmak istiyor. Tekirdağ temsilcisinde, geçtiğimiz hafta Payasspor’la oynana ve 2-2 biten maçta gördüğü sarı kartla cezalı duruma düşen kanat oyuncusu Mücahit Özkul takımdaki yerini alamayacak.

36 puanlı 3.sıradaki Çorum Belediye ile 19 puanlı düşme hattındaki Tekirdağspor arasında bugün Dr. Turhan Kılıçcıoğlu Stadı’nda saat 13.30’da başlayacak maçta Ardahan bölgesi hakemlerinden Doğu Yılmaz düdük çalacak.

İki takım arasında sezonun ilk yarısında Tekirdağ’da oynanan maçı Çorum Belediye 3-1 kazanmıştı.

(Hüseyin AŞKIN)

Editör: TE Bilisim