Çorum Belediyespor Basın Sözcüsü İsmail Karabay, yeni sezon hedefinin şampiyonluk olduğunu yinelerken, bu doğrultuda bir kadro kurduklarını söyledi.
Batman Petrolspor’dan transfer ettikleri kanat oyuncusu Sebahattin Usta için düzenlenen imza töreninde konuşan Basın Sözcüsü İsmail Karabay, transferde ağır hareket ettikleri yönünde eleştirildiklerini belirtirken, “Önceki açıklamalarımızda dediğimiz gibi, anlaşmak istediğimiz bazı futbolcuların bonservis sorunları var. Bunların çözümü için uğraş veriyoruz. Prensip olarak bonservisli futbolcu almayı düşünmüyoruz. Bunların yanında yine görüştüğümüz forvet, orta saha, stoper mevkilerinde isimler var. Dediğimiz gibi hem bonservislerinde, hem de mali konularda sıkıntılar çıkmaması için isimleri saklı tutuyoruz. İsimleri açıkladığımızda Çorumlu futbolseverler beklentilerine karşılık verdiğimizi anlayacaklar” dedi.

ŞARTIMIZ ŞAMPİYONLUK
Bugüne kadar 14 futbolcuya imza attırdıklarını ve transferlerin ses getirdiğini belirten İsmail Karabay, aldıkları futbolculara şampiyonluk şartı koştuklarını dile getirdi. Futbolcuların para değil, şampiyonluk için Çorum Belediye’yi tercih ettiklerini kaydeden Karabay, “Savaşan takım kuruyoruz” dedi.
(Hüseyin AŞKIN)
Editör: TE Bilisim