Ortaköy Belediye Başkanı Taner İsbir, ASKF tarafından düzenlenen 2015-2016 Amatör Futbol Sezonu Ödül töreninde yaptığı konuşmada önemli açıklamalarda bulundu.
Kapanmak üzere olan kulübü 2014’te aldıklarını ve önce 2.Amatör Küme’de şampiyon olduklarını, ardından biten sezonda da Ortaköy Belediyesi Şapinuvaspor adı altında 1.Amatör Küme’de mutlu sona ulaştıklarını, baraj maçında Osmancıkspor gibi güçlü bir takımı yenerek Çorum’u Bölgesel Amatör Lig’de (BAL) temsil etme hakkı kazandıklarını hatırlatan Taner İsbir, “Öncelikle bu organizasyonu düzenleyen ASKF yönetimini ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.
Ortaköy, 3 bin nüfuslu bir ilçe. Hatta gerçek nüfusu 2 bin civarında. Bu ilçenin takımı BAL’da Çorum’u temsil edecek. Son 2 sezonda çok büyük başarılar elde ederek bu noktaya geldik. Osmancıkspor biten sezonda Çorum’u BAL’da çok iyi temsil etti, onları da kutluyorum. Biz, Ortaköy Belediyesi Şapinuvaspor olarak Osmancıkspor’dan bayrağı devraldık. Kimsenin bir şüphesi olmasın, bu bayrağı daha ileriye taşıyacağız.
Ortaköy, artık gençlerin spor merkezi olacak. Sahamız yok, tesisimiz yok. Bu yüzden maçlarımızı hep farklı sahalarda oynadık ve buna rağmen şampiyon olup Çorum’u temsil hakkı kazandık. Bu başarının altında inanç, azim, çok çalışmak, alın teri ve Allah’ın yardımı var. Hepinizi saygıyla selamlıyorum” dedi.
(Hüseyin AŞKIN)
Editör: TE Bilisim