Aynı zamanda İskilipgücü’nün antrenörlüğünü de yapan Kulüp Başkanı Nihat Armutcu, deplasmanda 2-0 kaybettikleri Osmancık Belediye maçıyla ilgili yaptığı değerlendirmede, ilk yarım saatte 3-4 farklı geriye düşmelerinin içten bile olmadığını kaydetti. Osmancık’ta oynadıkları maçların kendilerine yaramadığını belirten Armutcu, “Batıl inancım yoktur ama Osmancık ta saat şansımız hiç tutmuyor.
Yıllardır en iddialı sezonlarda bile Osmancık bize ters gelmiştir. Havasından mıdır, suyundan mıdır bilmiyorum ama sahaya alışana kadar mutlaka gol yiyoruz ve geriye düşüyoruz. Bu sefer gol yemeyi bırak ilk 30 dakika da 3-4 farklı geriye düşebilirdik ama şansımız bu sefer yanımızda idi” ifadelerini kullandı.

Osmancık Belediyespor’un çok iyi bir kadroya sahip olduğunu da kaydeden Nihat Armutcu, “2 senedir Türkiye Özelleştirme İdaresi Başkanı Sayın Ahmet Aksu önderliğinde yeniden yapılanan Belediyespor iyi takım yapmış. Özellikle siyahî oyuncuları Keita üst düzeyde bir oyuncu. Bölgesel Amatör Lig’deki kaptanımız Turgay Doğan kalitesini ve tecrübesini sahaya yansıtıyor. Bundan sonraki maçlarında başarılar diliyorum” dedi.

Editör: TE Bilisim