İlk yarının son maçında Ankara TKİ ile karşılaşacak olan Osmancık Belediyespor, rakibini yenerek devreyi 3 puanla kapatmak istiyor.
TFF Bölgesel Amatör Lig (BAL) 5.Bölge 3.Grup 9.hafta maçında Çorum temsilcisi Osmancık Belediyespor deplasmanda Ankara TKİ ile karşı karşıya gelecek. Sezona mağlubiyetlerle başlayan ve daha sonra oynadığı ilk 3 karşılaşmadan galibiyetle ayrılan Osmancık Belediyespor 3 maçlık galibiyet serisini 7.hafta maçında Yozgat'ta sona erdirmişti. Geçtiğimiz hafta sahasında Yeşil Kamanspor'u 3-0 gibi net bir skorla mağlup eden Osmancık temsilcisi, yarın oynanacak maçta Ankara TKİ'yi de yenerek ilk yarıyı 3 puanla kapatmak istiyor.  İki takım arasında Ankara Yeni Mahalle Hasan Doğan Stadı'nda oynanacak karşılaşma saat 14.00'de başlayacak.
Grup'ta oynanacak diğer maçlarda ise Yozgatspor ile Mucur Yabanlıspor, Çayıralan Esnafaspor ile Ankara DSİ ve Yeşil Kamanspor ise Keçiörengücü Belediyesi Bağlumspor kozlarını paylaşırken, Sorgun Belediyespor ise 9.haftayı BAY geçecek.    (Bülent USLU)
 

Editör: TE Bilisim