Bölgesel Amatör Lig’de (BAL) ilk kez mücadele edecek olan Ortaköy Belediyesi Şapinuvaspor’un rakipleri belli oldu. Çorum temsilcisi, 12 grupta 156 takımın mücadele edeceği ligde 4.grupta yer aldı.
Bölgesel Amatör Lig'de 2016-2017 Sezonu grupları İstanbul'da düzenlenen Amatör İşler Yürütme Kurulu toplantısında belirlendi. TFF İcra Kurulu Üyesi ve Amatör İşler Kurulu Başkanı Ali Düşmez başkanlığında yapılan toplantıya Ortaköy Belediyesi Şapinuvaspor’dan temsilci katılmazken, 156 takım 12 gruba bölündü. Ligde ilk kez mücadele edecek olan Ortaköy Belediyesi Şapinuvaspor, Yeni Amasyaspor, Görelespor, 1926 Bulancakspor, Kastamonu İl Özel İdare Köy Hizmetleri, Güzelorduspor, Fatsa Belediye, Samsun Yolspor, Samsun Ladik Belediye, Samsun Çarşambaspor, Sinop Ayancık Belediye, Turhalspor ve 13 Şubat Erzincanspor’la birlikte 4.grupta yer aldı.
TFF İcra Kurulu Üyesi ve Amatör İşler Kurulu Başkanı Ali Düşmez, “grupları belirlerken bölgesel dağılımın yanı sıra mevsim şartları ve ulaşım imkânlarına da özen gösterdik” dedi.
BAL’da yeni sezonun ilk hafta maçları 24-25 Eylül’de oynanacak.
(Hüseyin AŞKIN)
Editör: TE Bilisim