Bölgesel Amatör Futbol Ligi’nde (BAL) 2016-2017Sezonu yarın oynanacak maçlarla başlıyor. 4.Grupta yer alan Çorum temsilcisi Ortaköy Belediyesi Şapinuvaspor, ilk sınavını Sinop deplasmanında Ayancık Belediyespor’a karşı verecek.
1.Amatör Küme’de şampiyon olduktan sonra baraj maçında Osmancıkspor’u yenerek Çorum’u BAL’da temsil etme hakkı kazanan Ortaköy Belediyesi Şapinuvaspor, bu ligde ilk kez mücadele edecek. Ortaköy ekibi, hedefini ligde kalıcı olmak ve üst liglere oyuncu yetiştirmek olarak belirlerken, yarınki maç öncesinde sezona puanla başlamanın hesaplarını yapıyor.
Ortaköy Belediyesi Şapinuvaspor ile Ayancık Belediyespor arasında yarın Ayancık Gazi Stadı’nda oynanacak maçı Trabzon bölgesi hakemlerinden Mustafa Kemal Akyazı yönetecek. Saat 15.00’te başlayacak maçta Mustafa Kemal Akyazı’nın yardımcılıklarını da yine Trabzon bölgesinden Yiğit Çam ve Mesut Kıvanç Köteşli yapacak. Ekrem Koç ise maçın dördüncü hakemi olacak.
Grupta haftanın diğer maçlarında Yolspor’la Çarşambaspor, Yeni Amasyaspor’la 13 Şubat Erzincan Gençlikspor, Turhalspor’la 1926 Bulancakspor, Güzelordu ile Fatsa Belediye, Görelespor’la da Kastamonu İl Özel İdare Köy Hizmetleri karşılaşacak.
(Bülent USLU)
Editör: TE Bilisim