Anadolu Spor Gazetecileri Derneği (ASGD) Çorum Şubesi tarafından bu yıl 21.’si düzenlenecek olan Geleneksel Orta Kuşak Futbol Turnuvası’nın grupları ve statüsü belirlendi.
Turnuvanın teknik toplantısı Cumartesi günü Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği (TFFHGD) Lokali’nde yapıldı. Toplantıya, ASGD Şube Başkanı Okan Ateş, Başkan Yardımcısı Hüseyin Aşkın, Muhasip Halil Öztürk, Futbol İl Temsilcisi Engin Ayan, İl Hakem Kurulu Hakem Atama Sorumlusu Kahraman Ölçer ve turnuvada mücadele edecek takımların temsilcileri katıldı.

TAKIM SAYISI 20’YE ÇIKTI
Okan Ateş başkanlığında yapılan toplantı öncesinde turnuvaya 19 takım başvururken, A, B ve C grupları 5’er, D grubu ise 4 takım olarak belirlendi. Solid Çelik Kapı son anda turnuvaya başvuruda bulunurken, D grubunun 5.takımı olarak turnuvaya alındı. Böylece takım sayısı 20’ye yükseldi.
Takımlar kura ile 5’erli 4 gruba ayrılırken, gruplar şu şekilde oluştu:
A Grubu: İntegral Mühendislik, Göktuğ Mobilya, Arda Orman Ürünleri, Çorum Hizmet-İş, Bizimkiler Lokantası.
B Grubu: Çorum Time, Kalehisar, Türk Telekom, Hışıroğlu Kuruyemiş, Alaca Belediye.
C Grubu: Fenomen, İş-Kur, Ayka Enerji, Çorum Barosu, Abdalata Koçak Makine.
D Grubu: 3 N Dizayn, Tantitoni, Boyraz Grup, Bay Pide-Şellalespor, Solid Çelik Kapı.
Başlama tarihi önümüzdeki günlerde belirlenecek olan Turnuvada grup maçları tek devreli lig statüsüne göre oynanacak olup, gruplarını ilk 2’de bitiren takımlar çeyrek finale yükselecek.
(Bülent USLU)
Editör: TE Bilisim