Yeni Çorumspor Teknik Direktörü Mehmet Aurelio, Antalya-Lara’da devam eden ikinci yarı hazırlıklarının geride kalan bölümünü değerlendirdi. Hazırlıkların sorunsuz ve verimli şekilde devam ettiğini kaydeden Aurelio, ikinci yarıda tempolu bir takım izlettireceklerinin altını çizerken, öncelikli hedeflerinin Play-Off’a kalmak olduğunu söyledi.

İki hazırlık maçı oynadıklarını ve bu maçlarda genç futbolcuları da yakından görme fırsatı bulduklarını kaydeden Mehmet Aurelio, alınan sonuçlardan ziyade sahada ne yaptıklarının önemli olduğunun altını çizdi. Genç futbolcuların buldukları şansı iyi değerlendirdiklerini ifade eden Aurelio, “Kamp süresince bütün eksikliklerimiz anında giderildi. Bize iyi bir kamp dönemi geçirmemiz için mükemmel bir ortam sunuldu. Biz de bu güzel ortamda çok çalışıp hedeflediğimiz noktaya ulaşmak istiyoruz.

DAHA TEMPOLU BİR TAKIM İZLETECEĞİZ

Yeni takviyelerle birlikte takım içinde yavaş yavaş temponun arttığını gözlemliyorum. İkinci yarı taraftarımız daha tempolu daha iyi organize olan ve daha hızlı bir takım izleyecektir. İkinci yarı maçların artık daha zor geçeceğini biliyoruz. Bizde bu yönde çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz” dedi.

Öncelikli hedeflerinin ilk 5’e girip Play-Off bileti almak olduğunu da kaydeden Aurelio, “Bayburt Belediyespor 11 puan farkla şampiyonluğun en ciddi adayı. Bizim ise öncelikli hedefimiz Play-Off oynamak. Bu yolda da en ciddi rakip olarak Serik Belediyespor’u görüyorum. İyi futbolculardan kurulu hızlı oynayan bir takım” ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilisim