Okul Sporları Federasyonu İl Temsilciliği’nin faaliyet programında yer alan ve ilk kez düzenlenen Yıldızlar ve Gençler (kız-erkek) Dart İl Birinciliği sona erdi. Yıldızlarda İskilip Ebusuud Efendi Ortaokulu, gençlerde ise Hasanpaşa Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi çifte şampiyonluk elde etti.
Buhara Kültür Merkezi’nde 2 gün süren il birinciliğinde toplamda 88 sporcu öğrenci yarışırken, dereceye giren okullara kupa, sporcularına ise madalya verildi.
Bocce, Bovling ve Dart Federasyonu İl Temsilcisi Hakan Çıtak’ın yaptığı açıklamaya göre, yıldız kızlarda İskilip Ebusuud Efendi Ortaokulu birinci, TOKİ Şehit Şükrü Özyol Ortaokulu ikinci, İnkılâp Ortaokulu da üçüncü oldu. Yıldız erkeklerde de sıralama değişmedi. İskilip Ebusuud Efendi Ortaokulu birinci, TOKİ Şehit Şükrü Özyol Ortaokulu ikinci, İnkılâp Ortaokulu üçüncü oldu.
Liseli genç kızlar kategorisinde, Hasanpaşa Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi birinci olurken, ikinciliği Osmancık İsmail Karataş Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ikinciliği, Bahçelievler Anadolu Lisesi üçüncülüğü, Osmancık İMKB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi dördüncülüğü elde etti.
Erkeklerde de Hasanpaşa Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi şampiyon oldu. İkincilik kupasını Cumhuriyet Anadolu Lisesi alırken, üçüncülük kupası Fatih Anadolu Lisesi’nin oldu. Bahçelievler Anadolu Lisesi ise dördüncülüğü elde etti.
(Bülent USLU)
Editör: TE Bilisim