Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu (TOSFED) 2018 yılı yarış takviminde yer alan 45.Hitit Rallisi bugün ve yarın yapılacak özel yarışlarla Çorum’da başlıyor.

Daha önce Çorum Belediyesi sponsorluğunda gerçekleşen Hitit Rallisi bu yıl Ali İlker Tosun’un sahibi olduğu Golanya markası sponsorluğunda gerçekleşecek. Organizasyonun hem Çorum’un tanıtımı hem de bilinçli bir spor etkinliği olması açısından önemine değinen Ali İlker Tosun böylesine bir organizasyonun Çorum’da yapılıyor olmasının Çorum kamuoyu açısından büyük bir şans olduğunu ve Çorumlu sanayici ve İş adamları tarafından da gerekli desteği görmesi gerektiğini söyledi.

Bugün saat 16.00’da Hürriyet Meydanı’nda yer alan Çorum Saat Kulesi önünden seremoni startı ile başlayacak olan yarışın seyirci özel etabı yine geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi TSO Fuar Alanı’nda 16:48 itibariyle başlayacak.

Pazar günü saat 16:30’de yine saat kulesi önünde yapılacak olan kupa töreni ile dereceye giren ekipler kupalarına kavuşacak ve yarış son bulacak. Bu yıl 45.si organize edilecek olan Hitit Rallisi’nde 23 ekip mücadele edecek.

(Ömür SOYTEMİZ)

Editör: TE Bilisim