3-7 Ağustos tarihlerinde Sırbistan’ın Ivancija kentinde düzenlenecek olan Küçük Erkekler Balkan Voleybol Şampiyonası’nda Türkiye’yi temsil edecek olan milli voleybolcular hazırlıklarını Çorum’da sürdürüyor.
Çorum’da, 78 sporcunun katılımıyla başlayan ve seçme niteliği taşıyan ilk etap kampının tamamlanmasından sonra, ilk etapta göz dolduran 18 sporcu ikinci etap kampını Çorum’da sürdürüyor. Başantrenör Hüseyin Düzceler nezaretinde Atatürk Spor Salonu’nda günde çift antrenman programı uygulayan Küçük Erkek Voleybol Milli Takımı’nda yer alan sporcular, mevkileri ve kulüpleri şöyle:
Pasörler: Ahmet Boz (Beşiktaş), Berkün Eber Üstündağ (Halkbank), Şükrü Aksoy (İstanbul B.Ş.B).
Pasör çaprazları: Baran Yılmaz (Beşiktaş), Bora Josef Stanicki (Fenerbahçe), Kaan Gürbüz (TVF Spor Lisesi).
Orta oyuncular: Ahmet Tümer (Beşiktaş), Ege Can Avcıl (Ziraat Bankası), Ozan Tunçarslan (Fenerbahçe), Serhat Fatih Uzun (Fenerbahçe), Sinan Yalçın (Esspor).
Köşe oyuncuları: Cafer Kirkit (Osmaniye İstiklal Spor Kulübü), Emre Can Bolel (Galatasaray), İlker Alican Çakır (Beşiktaş), Necmi Tokatlıoğlu (Fenerbahçe), Nurullah Can Kaşıkçı (İstanbul B.Ş.B.), Mirza Lagumdzija (Galatasaray). Libero (Ali Kaan Çil (Arkasspor).
Anitta Otel’de konaklayan millilerin Çorum kampı 1 Ağustos’ta sona erecek. Türkiye, Balkan Şampiyonası’nda Bosna Hersek, Moldova ve Yunanistan ile birlikte 1.grupta mücadele edecek. 2.grupta ise Bulgaristan, Romanya, Sırbistan ve Karadağ yer alıyor.
(Esra ESEN)
Editör: TE Bilisim