Eylül ayından sonra yapılacak uluslararası organizasyonlarda Türkiye’yi temsil edecek olan U11 ve U13 Masa Tenisi Milli Takımları ilk çalışmalarını yaparken, kız takımı Atatürk Spor Salonu’nda, erkek takımı ise Çorum Belediyesi’nin Mevlana Spor Salonu’nda bulunan Masa Tenisi Eğitim Merkezinde gerçekleştirdi. Kız takımının antrenörlüğünü Ispartalı antrenör Gökmen Öcal ve İstanbul’dan Sanem Ezgi Şahin, erkek takımının başında ise Çorumlu antrenörler Ali Korkmaz ve Metin Bekar görev yapıyor. Milli raketler, günlük çift antrenman programı uygularken, sabah antrenmanı 09.00 ile 11.30, akşam antrenmanı ise 15.30 ile 18.00 saatleri arasında yapılıyor.

Kampta baş antrenör olarak görev yapan Ali Korkmaz, kampın çok verimli geçtiğini belirtirken, kampın Çorum’a alınmasındaki katkılarından dolayı Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, Türkiye Masa Tenisi Federasyonu Başkanı Kerim Koçak, Genel Sekreter Mahir Irmak ve Çorum Belediyesi Spor İşleri Müdürü Nadir Solak’a teşekkür etti.

ÇORUM’DAN 2 ANTRENÖR, 5 SPORCU

Masa Tenisi Milli Takımlarının hazırlık kamplarında Çorum’dan 2 antrenör ve 5 sporcu bulunuyor.Erkek milli takımında, Çorum Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü antrenörleri Ali Korkmaz ve Metin Bekar ile aynı kulüpten Umut Baha Dursun ve Yiğit Furkan Şimşek sporcu olarak yer alıyorlar. Kız milli takımında ise Çorum Belediyesi gençlik ve Spor Kulübü’nden Aybüke Banu Şimşek ile Gençlikspor’dan Büşra Demir ve Yağmur Yeşil sporcu olarak yer alıyorlar.

(Rıfat KARA)

Editör: TE Bilisim