H.E. Kültür Gençlik ve Spor Kulübü sporcusu Mehmet Özbolat, Kickboks Milli Takımına seçildi. Antrenör Aydın Fırat da şampiyonada görev alacak.
H.E. Kültür Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Hilal Kiraz, sporcuları Mehmet Özbolat’ın 19-27 Kasım tarihlerinde Yunanistan’ın Loutraki kentinde düzenlenecek olan Büyükler Avrupa Kickboks Şampiyonası’nda kick layt 94 kiloda Türkiye’yi temsil edeceğini açıkladı. Fırat, antrenörleri Aydın Fırat’ın da şampiyonada milli takım teknik heyetinde görev alacağını kaydetti. Kiraz, Mehmet Özbolat’ın, şampiyonaya antrenörleri Aydın Fırat ve Yusuf Fırat nezaretinde sıkı bir şekilde hazırlandığını belirtirken, hedeflerinin altın madalya olduğunu dikkat çekti. Başkan Hilal Kiraz, Mehmet Özbolat ve Aydın Fırat’ın şampiyona öncesinde 9-18 Ekim tarihlerinde Niğde Demirkazık Sporcu Kamp Eğitim Merkezi’ndeki hazırlık kampına katılacaklarını da sözlerine ekledi.
Halk Eğitim Merkezi Müdürü Fuat Bal da, spora katkılarının devam edeceğini belirtirken, bu tür başarılar karşısında gururlandıklarını dile getirdi.
(Bülent USLU)
 
Editör: TE Bilisim