Ziraat Türkiye Kupası’nda 1.tur maçlarının önceki gün oynanmasından sonra 2.tur eşleşmeleri belli oldu. 2.turda 66 takım mücadele edecek olup, Çorum Belediyespor, Yozgatspor 1959 FK ile eşleşti.

2.tur eşleşmeleri İstanbul’da bulunan Orhan Saka Amatörler Evi'nde gerçekleştirildi. Kura çekimine Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim ve İcra Kurulu Üyesi, Amatör Kurul Başkanı Ali Düşmez, Genel Sekreter Kadir Kardaş, Genel Sekreter Yardımcısı Özcan Şepik ve Maç Planlama Müdürü Besim Yalçın ile kulüp yetkilileri katıldı.

Çekilen kura sonunda Çorum Belediyespor, Bölgesel Amatör Lig (BAL) 5.Grup takımlarından Yozgatspor 1959 ile eşleşti. Maç, Yozgat’ta oynanacak. Çorum Belediyespor, Yozgatspor’la geçtiğimiz Pazar günü Yozgat’ta oynanan hazırlık maçında karşılaşmış ve mücadele 1-1 tamamlanmıştı.

Ziraat Türkiye Kupası’nda 2.tur maçları 29-30 Ağustos’ta oynanacak. Tek maç üzerinden elemeli oynanacak maçların galipleri 3.tura yükselecek.

2.tur maçlarının programı önümüzdeki günlerde açıklanacak.

Çorum Belediyespor Ziraat Türkiye Kupası’na 2.turdan itibaren katılırken, Yozgatspor 1.turda MKE Kırıkkalespor’u deplasmanda 3-0 yenerek adını 2.tura yazdırdı.

(Hüseyin AŞKIN)

Editör: TE Bilisim