Belediye Başkanı ve Çorum Belediyespor Kulübü Onursal Başkanı Muzaffer Külcü, şampiyonluk mücadelesi veren ve yarın Ankara Demirspor’la karşılaşacak olan Belediyespor’a moral ziyaretinde bulundu.
Tesislerde gerçekleşen ziyarete Kulüp Başkanı Zeki Gül ile yöneticiler katılırken, teknik heyet ve futbolcular tam kadro hazır bulundu. Son haftalarda alınan galibiyetlerden ötürü teknik heyet ve futbolcuları kutlayan Başkan Külcü, şampiyonluğa inancının tam olduğunu yinelerken, yeni sezona yeni tesislerde girmeyi arzu ettiklerini kaydetti.
Futbolculara hitaben bir konuşma yapan Başkan Külcü, “Uzun bir maratonun başındayız. Kolay dediğiniz maçlar zor, zor olur dediğiniz maçlar kolay geçebilir. Her maçı aynı değerde görmek zorundayız. Bu uzun maratonda konsantrasyonunuzu yüksek tutmak zorundasınız. En az kaybeden sonuca ulaşacak.
Bir ailenin fertleri gibi olmak zorundayız. Samimiyet ve dayanışma içinde olmalısınız. Kardeşçe birbirinize dayanarak takım ruhunu ortaya çıkarmalısınız. İlk maçlarınız bunun için güzel örnekler oldu. Size inanıyoruz, size güveniyoruz. Yüreğinizi ortaya koyun. Başaramayacağınız hiçbir şey yok” dedi.
YENİ SEZONA YENİ TESİSLERDE GİRELİM
Çorum Belediyesi’nin spor yatırımları arasında yer alan yeni stadyum ve Belediyespor tesislerinin de hızla devam ettiğini kaydeden Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, “İnşallah stadyum ve tesislerimiz, gelecek sezon bir üst lige çıkacak olan takımımıza hizmet verecektir” ifadelerini kullandı.
TRABZONSPOR’U ELEYEBİLİRSİNİZ
Ziraat Türkiye Kupası’nda Süper Lig ekibi Trabzonspor’la eşleşmelerinin Çorum’un gücünü herkese göstermek adına iyi bir fırsat olacağına da dikkat çeken Külcü, gruplara kalacaklarına inandığını kaydederken, “Kupa maçlarında gayet iyi sonuçlar alıyorsunuz. Özellikle Manisaspor maçı önemli bir maçtı. O maçtaki galibiyet, şehrimizdeki tüm sporseverleri mutlu etti. İnşallah kendi sahamızda oynayacağımız Trabzonspor maçında da galip gelerek Türkiye Kupası’nda gruplara kalacağız” dedi.
(Hüseyin AŞKIN)
Editör: TE Bilisim