SAHA: Miracle Resort Otel 2 No’lu Saha.

HAKEMLER: Hakan Batur, Engin Güngör, Halil Bozkurt.

YENİ ÇORUMSPOR: Onur (Dk. 46 Reşat), Nuri (Dk.46 Kemal), Uğur (Dk. 65 Nuri), Laçin (Dk. 75 Nafi), Oğuzhan (Dk. 46 Batuhan), Nafi (Dk. 46 Ferdi), Kaan (Dk. 55 Mikail), Kerem (Dk. 46 Ertuğrul), Barış, Mücahit Hakan (Dk. 46 Volkan), Kıvanç (Dk. 46 Yakup)

ALİBEYKÖYSPOR: Gökhan, Mehmet, Mücahit, Feyyaz, Salih (Dk.46 Samet), Şahin Ali (Dk. 46 Suat), Sefa (Dk. 46 Mustafa), Hasan (Dk. 46 Burak), Mete, Mert (Dk.46 Bünyamin), Fatih.

GOLLER: Dk.49 Burak, Dk. 71 Mustafa (Alibeyköy), Dk. 76 Kemal (Yeni Çorumspor)

TFF 3.Lig 3.Grup’ta şampiyonluk hesapları yapan Yeni Çorumspor, ikinci yarı hazırlıkları çerçevesinde Antalya-Lara’da devam eden kampındaki ilk hazırlık maçında 3.Lig 2.Grup takımlarından Alibeyköyspor’la karşılaştı.

Dün, Miracle Resort Otel’in 2 No’lu Sahası’nda oynanan maçta Teknik Direktör Mehmet Aurelio ilk yarıda gençler ve yeni transferlerin ağırlıkta olduğu bir onbiri sahaya sürdü. Genelde orta alan mücadelesi şeklinde geçen maçın ilk yarısında gol sesi çıkmayınca devre başladığı gibi 0-0 bitti.

İkinci yarıya iki takım da çok sayıda oyuncu değişikliği ile başladı. Devreye iyi başlayan İstanbul temsilcisi 49’da golü buldu. Bu dakikada, soldan gelişen atakta Murat ortaladı, Fatih’in ön direkte kafayla aşırdığı topu kontrol eden Burak yerden bir vuruşla takımını 1-0 öne geçirdi.

İlk yarıya oranla daha etkili bir oyun sergileyen Alibeyköyspor 71.dakikada farkı ikiye çıkarttı. Bu dakikada, Bünyamin’in ara pasına hareketlenen Mustafa ceza sahasında kaleci Reşat’la karşı karşıya pozisyonda aşırtma bir vuruş yaptı: 0-2.

76.dakikada Yeni Çorumspor farkı bire indirdi. Batuhan’ın ceza yayının hemen gerisinde düşürülmesi üzerine kazanılan serbest vuruşta Yakup direkt kaleyi düşündü, kalecinin çataldan çıkarttığı topu Kemal kafayla tamamladı: 1-2.

90.dakikada gelişen Alibeyköy atağında, Samet ceza sahası dışından çok sert bir vuruşla topu ağlara yollayınca karşılaşma Alibeyköy’ün 3-1’lik üstünlüğü ile sona erdi.

Bugünü çift antrenmanla geçirecek olan Yeni Çorumspor ikinci hazırlık maçında yarın Altındağ Belediye ile karşılaşacak.

Editör: TE Bilisim