Misli.com 2.Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden Çorum Futbol Kulübü, kendisi gibi şampiyonluk hesapları yapan Kocaelispor’la yarın 3.hafta maçında deplasmanda karşılaşacak.

Yaptıkları transferlerle sükse yapan ve şampiyonluğun en güçlü adayları arasında gösterilmelerine rağmen sezona istedikleri gibi başlayamayan Çorum FK ve Kocaelispor, yarın lige “dönüş” maçına çıkacaklar. Hareketli günler geçiren iki takımda da hesaplar galibiyet üzerine yapıldı.

Sezona sahasında Sarıyer karşısında aldığı golsüz beraberlikle başlayan ve sonrasında teknik direktör Selahaddin Dinçel’in istifasıyla sarsılan Kocaelispor, ikinci maçında Manisa’da 6-1’lik hezimet yaşarken, hafta içerisinde takımın başına Erhan Altın getirildi. Çorum FK’yı yenerek moral bulmak isteyen Körfez ekibinde sakatlıkları süren kaleci Bayram, sağ bek Bahri Can ve forvet oyuncusu Batuhan Er’in yarınki maçta oynamaları beklenmiyor.

Sezona sahasında Manisa FK karşısında aldığı 3-1’lik yenilgi ile başladıktan sonra 2.haftayı bay geçen Çorum Futbol Kulübü’nde de bu maça “lige dönüş maçı” gözüyle bakılıyor. Geçtiğimiz hafta 4 futbolcuyla yollarını ayırdıktan sonra Mehmet Sedef ve Sinan Kurumuş’la kadrosunu takviye eden Çorum Futbol Kulübü, Kocaeli’den iyi bir sonuçla dönüş moral bulmayı hedefliyor. Kırmızı-siyahlılarda kırmızı kart cezalısı Cengiz Ötkün ve kadro dışı bırakılan kaleci Onur dışında eksik bulunmuyor.

Grupta, 1 puanlı Kocaelispor’la puansız Çorum FK arasında yarın akşam Kocaeli Stadı’nda oynanacak maçı İstanbul bölgesi hakemlerinden Burak Taşdemir yönetecek. Saat 19.00’da başlayacak maçta Burak Taşkınsoy’un yardımcılıklarını ise Tekirdağ’dan Barış Çardaklı ile İstanbul’dan Efe Kurtuluş yapacak. Yine İstanbul bölgesinden Tolga Akbaba da maçın dördüncü hakemi olacak.

(Spor Servisi)

Editör: TE Bilisim