Spor Toto 3.Lig’de sezonun ilk yarısı yarın oynanacak 19.hafta maçlarıyla tamamlanacak. 3.grupta Play-Off’a kalma mücadelesi veren Çorum Belediyespor, düşme hattında yer alan Hatay temsilcisi Körfez İskenderunspor’la deplasmanda karşılaşacak.
Geçtiğimiz hafta sahasında İstanbul temsilcisi Beylerbeyi’ni 3-1 yenerek Play-Off yolunda umutlarını artıran Çorum Belediyespor, yarınki maç için tamamen galibiyete odaklandı. Kırmızı-Siyahlılar, dün yaptıkları antrenmanla hazırlıklarını tamamlarken, saat 22.00 sıralarında da Hatay’a hareket etti. Galibiyet hedefleyen Çorum Belediyespor, sezonun ilk yarısını 26 puanla bitirmek ve play-off potasına yakın kalmak istiyor. Hatay temsilcisi Körfez İskenderunspor da evindeki maçı kazanıp ligde kalma umutlarını artırmayı hedefliyor.
23 puanla 9.sırada yer alan Çorum Belediyespor’la 15 puanlı 17.sıradaki Körfez İskenderumspor arasında yarın İskenderun 5 Temmuz Stadı’nda saat 13.00’te başlayacak maçta İstanbul bölgesi hakemlerinden Ozan Bileyci düdük çalacak. Bileyci’nin yardımcılıklarını ise aynı bölgeden İbrahim Akar ve Mustafa Cüneyd Çalışkan yapacak. İsmail Akbulut ise maçta dördüncü hakem olarak görev alacak.
İki takım, lig tarihinde ilk kez karşı karşıya gelecek.
(Hüseyin AŞKIN)
Editör: TE Bilisim