Çorum Futbol Kulübü 1922 Konyaspor’la Pazar günü deplasmanda oynayacağı ikinci yarının ilk hafta maçının hazırlıklarını dün yaptığı antrenmanla tamamladı. Dr. Turhan Kılıçcıoğlu Stadı’nda, Konyaspor maçının provası niteliğindeki çift kale maç umut verdi.

Saat 13.30’da başlayan antrenmana, geçirdiği ameliyat nedeniyle uzun süre sahalardan uzak kalacak olan Kerem Pala ile hafif sakatlığı bulunan Murathan Buruş katılmadı.

Teknik Direktör Bahri Kaya, her antrenman öncesinde olduğu gibi dün de futbolcularla sahada bir toplantı yaptı. 1922 Konyaspor maçının önemine dikkat çeken ve uygulayacakları taktiği anlatan Bahri Kaya, daha sonra ısınmanın ardından yarı sahada hücum varyasyonlarını içeren taktik çalışma yaptırdı. Yaklaşık yarım saat süren taktik çalışmanın ardından çift kale maça geçildi.

Teknik patron Bahri Kaya, Konyaspor maçının provası niteliğindeki çift kalede, Sarı Takım’da; Onur, Mehmet Can, Osman, Taha, Oktay, Muhammed Rıdvan, Kerem Çağatay, Burak, Kıvanç, Semih ve Volkan’a, Yeşil Takım’da ise; Reşat, Murat, Ertuğrul, Mete, Mert, Batuhan, Muhammed Çoban, Nafican, Mikail, Şaban ve Fatih’e görev verdi.

Soğuk havaya rağmen yüksek tempoda geçen çift kale maçta 5 gol atıldı. Sarı Takım, Volkan (2) ve Kıvanç’ın golleriyle çift kale maçını 3-2 kazandı. Yeşil Takım’ın golleri Ertuğrul ve Nafican’dan geldi. Yeni transferlerden Volkan attığı 2 golle dikkat çekerken, Nafican’ın ceza sahası dışından attığı gol alkış aldı.

Çorum Futbol Kulübü, çift kale ile birlikte maçın Çorum’daki hazırlıklarını tamamladı.

Antrenmanı; Başkan Fatih Özcan, Başkan Yardımcısı Hamit Işık,Genel Koordinatör Oğuzhan Yalçın ve yönetim kurulu üyesi Mustafa Ercan da izledi.

(Rıfat KARA)

Editör: TE Bilisim