TFF 3.Lig 3.Grup’ta 24.hafta maçları bugün oynanacak. İlk 5 mücadelesi veren Yeni Çorumspor, deplasmanda Anagold 24 Erzincanspor’la karşılaşacak.

Son 2 maçında 4 puan kaybeden ve bunun neticesinde 1 basamak gerileyerek 5.sırada yer alan Yeni Çorumspor, sahasında başarılı sonuçlar alan ve kendisi gibi ilk 5 mücadelesi veren Anagold 24 Erzincanspor karşısında puan arayacak. Bu doğrultuda tüm hesaplamalar puan üzerine yapıldı.

Kritik maç için Erzincan’a dün giden Kırmızı-Siyahlılarda kırmızı kart cezalısı kaleci Onurcan Piri’nin yanı sıra sakatlığı bulunan sağ bek Ertuğrul Sancaktutan forma giyemeyecek. Evsahibi ekipte ise eksik bulunmuyor.

36 puanlı 5.sıradaki Yeni Çorumspor’la 29 puanlı 10.sıradaki Anagold 24 Erzincanspor arasında bugün Erzincan Müstakil Atletizm Pisti Sahası’nda oynanacak maçı İzmir bölgesi C klasman hakemlerinden Mehmet Çağatay Lakot yönetecek. Saat 14.00’te başlayacak maçta Lakot’un yardımcılıklarını ise Manisa bölgesinden Kadir Günal ile İzmir bölgesinden Birkan Çanakçıoğlu yapacak. Muğla bölgesinden Uğurtan Kocaman da maçın dördüncü hakemi olacak.

Editör: TE Bilisim