Çorum Belediyespor Teknik Direktörü Gürses Kılıç, deplasmanda 1-0 kaybettikleri Gölcükspor maçından sonra yaptığı açıklamada, üzgün olduklarını ancak hedefe ulaşmak için ne gerekiyorsa yapacaklarını söyledi.

Gölcük deplasmanına galibiyet parolasıyla gittiklerini ve bir anlık dalgınlık sonucu yedikleri golle sahadan puansız ayrıldıklarını kaydeden Gürses Kılıç, genel olarak rakibi oynatmama konusunda sorun yaşadıklarını, bunun yanında sorunları elbirliği ile çözüp hedefe ulaşacaklarına inandığını söyledi.

Gölcükspor’a ilk yarıda pozisyon bile vermediklerini kaydeden Gürses Kılıç, “İlk yarıda 2 önemli fırsattan yararlanamadık. Buna karşılık rakibe pozisyon vermedik. İkinci yarıda yan top zaafını giderdik ancak savunmamızın bir anlık hatasından yediğimiz golle geriye düştük. Sonraki bölümde yine gol arayan biz olduk. Bu süreçte net 2-3 pozisyon bulduk ancak yararlanamadık.

Sonuçta, hiç hak etmediğimiz bir mağlubiyet aldığımızı düşünüyorum. Futbolcularım sahada ellerinden gelen mücadeleyi verdiler,  bundan en ufak bir şüphem yok.

Takım olarak mücadele verirken oynamak için iyiyiz ancak oynatmama konusunda sıkıntılıyız. Bunları çözmemiz gerekiyor. Kaybettiğimiz puanların ardından zirveden uzaklaştık ancak hedeften kopmadık. Yapısal sorunlarımız var ve bunları çözmek içinde yapmamız gerekenler var. Herkes üzerine düşeni yaptığı sürece bunu başaracağımıza inanıyorum.

Eksiklerimiz yok mu? Var. ancak bunları el birliğiyle çözebiliriz. Geçmişten gerekli dersleri çıkartarak önümüze bakmak zorundayız. Kaybedilmiş bir şey yok, yeter ki hep birlikte buna inanalım ve sorunları elbirliğiyle çözelim” şeklinde konuştu.

(Hüseyin AŞKIN)

Editör: TE Bilisim