TFF 3.Lig 3.Grup’ta ilk 5 mücadelesi veren Yeni Çorumspor, 19.hafta maçında yarın 1461 Trabzon’u konuk edecek. Sezonun ikinci yarısına deplasmanda Muğlaspor karşısında aldığı 2-0’lık yenilgiyle başlayan Yeni Çorumspor’da hedef mutlak galibiyet.

1461 Trabzon maçının hazırlıklarını Teknik Direktör Mehmet Aurelio ile yolların ayrılması üzerine Ersin Küçükoğlu nezaretinde sürdüren Yeni Çorumspor’da kritik maç öncesinde sakat ve cezalı oyuncuların çokluğu can sıkıyor. Sakatlıkları süren Eşref, Ferdi ve Barış’ın yanı sıra sarı kart cezalıları Mümin Talip ve Kerem’le birlikte kırmızı kart cezalısı Mert Ilıman yarınki maçta forma giyemeyecekler.

Muğlaspor yenilgisiyle zirvenin 14 puan gerisine düşen ve artık tamamen ilk 5’e girmeye odaklanan Yeni Çorumspor’da tüm hesaplar 1461 Trabzon’u yenmek üzerine yapıldı. Kırmızı-Siyahlılar galip gelerek moral bulmak ve Play-Off potasındaki yerlerini sağlamlaştırmak istiyorlar.

28 puanlı 4.sıradaki Yeni Çorumspor’la 21 puanlı 12.sıradaki 1461 Trabzon arasında yarın Dr. Turhan Kılıçcıoğlu Stadı’nda oynanacak maçı Aksaray bölgesi C klasman hakemlerinden Volkan Okur yönetecek. Saat 13.30’da başlayacak maçta Volkan Okur’un yardımcılıklarını ise Mersin bölgesinden Yasin Kılıç ve Adana bölgesinden Emrah Uluçay yapacak. Yine Mersin bölgesinden Hüseyin Ertaş da maçın dördüncü hakemi olacak.

Editör: TE Bilisim