Basın açıklaması yapan Fatih Özcan, “Bilindiği üzere, şampiyonluk mücadelesinde geriye düşen ve 2.lig hedefine Play-Off üzerinden ulaşma çabası içerisinde olan Çorum Belediyespor, çok zorlu 2 haftalık periyot ile bu hedefine ulaşma amacındadır.
Sezon içerisinde yaşadığımız şansızlıklar, ne yazık ki takımımızı bu duruma getirdi. Ancak özelikle futbolcularımızın özverili mücadelesi ile Play-Off’a kalma noktasında deyim yerindeyse kendi göbeğimizi kendimiz kesme noktasına gelmiş durumdayız. Bu hafta Darıca Gençlerbirliği, son hafta da deplasmanda Bursa Nilüferspor’u yendiğimiz takdirde hiçbir maçın sonucuna bakmadan Play-Off’a yükseleceğiz. Gelinen noktada, kendi göbeğimizi kendimiz kesmekten başka şansımız yok” dedi.
Son 4 haftada aldıkları başarılı sonuçlarla Play-Off’u hak ettiklerini de dile getiren Fatih Özcan, “2.Ligi ne kadar çok istediklerini ortaya koyan futbolcularımızın, bu zorlu maçlarda da terlerinin son damlasına kadar mücadele edip bize galibiyet hediye edeceklerine inancım tamdır. Bu inanç, hırs ve azim bize önce Play-Off, ardında da 2.lig kapısını açacaktır. İşte böyle bir konum da, en büyük destekçimiz taraftarlarımız olacaktır.
Haftalardır alınan kötü sonuçlara rağmen, bize sahip çıkmaktan geri kalmayan ve Play-Off kapısına dayanmamızda büyük katkıları bulunan taraftarlarımızı bu evimizdeki son maçımızda da yanımızda görmek istiyoruz. İnşallah tam bir şölen havasında geçecek olan bu maçı kazanarak Bursa Nilüferspor ile final niteliğindeki maçta karşı karşıya gelmek amacındayız. Sadece taraftarlarımızı değil, Çorumlu olmaktan gurur duyan ve Çorum Belediyespor’u daha üst liglerde görmekten mutlu olacak tüm halkımızı bize sahip çıkmaya davet ediyorum” dedi.
(Hüseyin AŞKIN)
Editör: TE Bilisim