Çorum Belediyespor Teknik Direktörü Fahrettin Sayhan, bugün Çine Madranspor’la oynayacakları maçı kazanarak geçtiğimiz hafta İstanbul’da kaybettikleri puanları telafi etmek istediklerini söyledi.
Ligde kolay maç olmadığını, bunu da bugüne kadar oynanan maçlarda alınan sonuçlara bakınca rahatlıkla görebildiklerini kaydeden Fahrettin Sayhan, “Yeterince puan kaybı yaşadık. Artık özellikle de sahamızda puan kaybına tahammülümüz kalmadı. Çine Madranspor maçını kazanarak hem moral bulmak, hem de kaybettiğimiz puanları telafi etmek istiyoruz. Bu doğrultuda tüm planlarımızı galibiyet üzerine yaptık.
Çine Madranspor’u 1 puanı olması nedeniyle kesinlikle küçümsemiyoruz. Her maçta olduğu gibi aynı ciddiyetle sahaya çıkıp galibiyet için mücadelemizi vereceğiz. Taraftarımızın da desteği ile galip geleceğimize inanıyorum. Başka da bir düşüncemiz yok” şeklinde konuştu.

GIKINI ÇIKARTAN YANAR
Artık takım olarak kendilerine çeki düzen vermeleri gerektiğine de dikkat çeken Teknik Direktör Fahrettin Sayhan, “Çok puan kaybettik. Artık toparlanmak zorundayız. Herkes kendisine çeki düzen verecek. Takımda bundan sonra gıkını çıkartan yanar” ifadelerini kullandı.
(Hüseyin AŞKIN)
Editör: TE Bilisim