Spor Toto 3.Lig 1.Grup’ta mücadeleye bugün oynanacak 32.hafta maçlarıyla devam edilecek. Play-Off’a kalma mücadelesi veren Çorum Belediyespor, ligde kalma hesapları yapan İstanbul temsilcisi Kartalspor’u konuk edecek.

Son haftalarda aldığı başarılı sonuçlarla dikkat çeken Çorum Belediyespor, geçtiğimiz hafta deplasmanda Kocaelispor’u 2-0 gibi net bir skorla yenerek moral bulurken, bugünkü maçta Kartalspor’u da mağlup ederek Play-Off potasındaki yerini sağlamlaştırmayı hedefliyor. Kırmızı-Siyahlılarda tüm hesaplar galibiyet üzerine yapılırken, sakatlığı tam olarak geçmeyen stoper Ahmet Köseoğlu dışında eksik bulunmuyor.

Geçtiğimiz hafta evinde ligin güçlü takımlarından Altay’a 1-0 yenilerek düşme hattına bir adım daha yaklaşan Kartalspor cephesinde ise tüm hesaplar puan üzerine yapıldı. Bordo-Beyazlılar, zorlu Çorum deplasmanından puanla ayrılarak ligde kalma umutlarını taze tutmak ve moral bulmayı hedefliyor.

51 puanlı 5.sıradaki Çorum Belediye ile 32 puanlı 15.sıradaki Kartalspor arasında bugün Dr. Turhan Kılıçcıoğlu Stadı’nda oynanacak maçı Erzurum bölgesi C klasman hakemlerinden Erkoç Koray Doğan yönetecek. Saat 15.00’te başlayacak maçta Doğan’ın yardımcılıklarını ise Erzincan bölgesinden Aydın Şengül ve Cemil Tunç yapacak. Trabzon bölgesinden Murat Kasap da maçın dördüncü hakemi olacak.

İki takım arasında sezonun ilk yarısında İstanbul’da oynanan maçı Çorum Belediye 2-0 kazanmıştı.

(Hüseyin AŞKIN)

Editör: TE Bilisim