TFF 3.Lig 3.Grup’ta sezona şampiyonluk parolasıyla başlayan Çorum Belediye, deplasmanda oynadığı maçlarda aldığı kötü sonuçlarla hedefinden uzaklaşırken, ligin en kötü deplasman performansına sahip 3 takımından biri olarak dikkat çekiyor.

Ligin geride kalan 14 haftalık periyodunda 6 galibiyet, 1 beraberlik, 7 yenilgi alan Çorum Belediye, topladığı 19 puanla 8.sırada yer alıyor. Çorum Belediye, topladığı 19 puanın 18’ini sahasında alırken, deplasmanda çıktığı 7 maçta sadece 1 beraberlik alabildi.

Çorum Belediyesspor’un, Pazar günü lider Bayburt İl Özel İdare Gençlikspor’a deplasmanda 2-1 yenilerek zirvenin 13 puan gerisine düşmesi deplasman performansının bir kez daha gündeme gelmesine neden oldu. Kırmızı-Siyahlılar, deplasmanda oynadıkları 7 maçta 6 yenilgi alırken, sadece 6.haftada Halide Edip Adıvarspor’la 1-1 berabere kalarak 1 puan alabildiler.

Takımların deplasman performansına göre, grubunun en kötü takımı olarak son sırada yer alan Çorum Belediyespor, 3.Lig’in ise en kötü 3 takımı arasında yer alıyor. 1.grupta mücadele eden Kocaeli temsilcisi Körfezspor deplasmanda oynadığı 7 maçı da kaybederek ligin en kötü takımı olurken, aynı grupta yer alan İstanbul ekibi Silivrispor 7 maçta 1 puan aldı ve averajla Çorum Belediye’nin gerisinde yer alarak ligin deplasman performansına göre en kötü ikinci takımı oldu. 1 puanlı Çorum Belediye ise ligin en kötü üçüncü takımı olarak 53 takımın deplasman performansı sıralamasında 51.sırada yer alıyor.

BELEDİYE’NİN DEPLASMAN KARNESİ

1461 Trabzon…..0-1

Gölcükspor…….0-1

H.Edip Adıvar…1-1

Payasspor………2-3

Serik Bld……….0-1

Diyarbekirspor…0-1

Bayburt İ.Ö.İ…..1-2

Editör: TE Bilisim