Çorum Belediyespor’un taraftar gruplarından Kırmızı Şimşekler, ziyaretlerine Vali Ahmet Kara ile devam etti. Geçtiğimiz hafta İl Emniyet Müdürü Murat Kolcu ve İl Genel Meclisi Başkanı Halil İbrahim Kaya, önceki gün de Cumhuriyet Başsavcısı Ömer Faruk Yurdagül’ü ziyaret eden Kırmızı Şimşekler tribün liderleri Hüseyin Nalcı ve Şevket Reis ile Belediyespor’un sosyal medya sayfa sorumlusu Ahmet Durak, dün Vali Ahmet Kara ile görüştüler.
Nalcı, Reis ve Durak, Vali Kara’ya Belediyespor’un bere ve kaşkolü ile taraftar takvimi hediye ederken, iç saha maçlarını izlemeye davet ettiler. Vali Kara da, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken, maçlara gelmemesinin nedenini küfür olarak belirtti.
Çorum Belediyespor’un iki maçını izlediğini ancak taraftarların ettiği küfürler nedeniyle bir daha maç izlemediğini belirten Vali Kara, “Spor, sevgi, dostluk, barış ve kardeşliktir. Kardeş kardeşe küfür eder mi? Maalesef spor sahalarında bu tür olaylar yaşanıyor. Ben de Çorum Belediyespor’un iki maçını izledim. Ancak edilen küfürlerden sonra bir daha maç izlemeye gelmedim.
Statlarda coşkunu artıran taraftarlardır. Ancak moral vereceğiz diye kabalaşmak, küfretmek doğru değil. Konukseverliğinizi gösterin, gelen takımları en iyi şekilde ağırlaşın. Doğru olanı bu” şeklinde konuştu.
Belediyespor’u yakından takip ettiğini de belirten Vali Kara, “Son haftalarda gayet başarılı sonuçlar alıyorlar. Bu da bizi gururlandırıyor. İnşallah 2.lige çıkar” dedi.
(Hüseyin AŞKIN)
Editör: TE Bilisim