Beylerbeyi karşısında 1-0 geriye düşmesine rağmen 3-1 gibi net bir skorla kazanarak play-off yarışındaki iddiasını sürdüren Çorum Belediyespor’da sevinç var. Teknik Direktör Serdar Bozkurt maçla ilgili yaptığı değerlendirmede, kaliteli olan tarafın kazandığını ifade ederken, futbolcularını kutlayıp destek veren taraftarlara teşekkür etti.
Beylerbeyi maçının önemine dikkat çeken Serdar Bozkurt, “Play-Off potasından tamamen kopmamak ve düşme hattından uzaklaşmak için kazanmamız gerekiyordu. Bunun gerginliği vardı. Beylerbeyi cephesinde ise tam tersi. Kaybedecekleri bir şey yoktu. Genç, koşan, mücadele eden ve dirençli bir takıma karşı oynadık.
Aşırı motivasyon nedeniyle ilk 20 dakikada istediğimiz oyunu sahaya yansıtamadık. Golü yedikten sonra kendimize geldik. Gole çok iyi reaksiyon gösterdik. Gerçek kimliğime büründük. 3-1 gibi net bir skorla da kazanarak haklı bir galibiyet aldık. Genç, koşan, dirençli oynayan değil, kaliteli olan taraf kazandık. Biz kalitemizi ortaya koyduk ve kazandık.
Oyuncularımı kutluyorum, çok iyi mücadele ettiler ve kazandılar. Taraftarımıza teşekkür ediyorum, maç boyunca desteklerini esirgemediler. Hakan Yağmurkaya’ya ayrıca teşekkür etmek istiyorum. Ciddi şekilde sakatlanmasına rağmen arkadaşlarını yalnız bırakmadı. Şehir olarak da kendisine teşekkür etmeliyiz” şeklinde konuştu.
Pazar günü Körfez İskenderunspor’la oynayacakları maçı da kazanarak sezonun ilk yarısını 26 puanla tamamlamayı hedeflediklerini kaydeden genç teknik adam, “İlk yarıyı 26 puanla bitirirsek ikinci yarı için play-off umutlarımız artar. Bunu yapabilecek güce ve kaliteye sahibiz” dedi.
(Hüseyin AŞKIN)
Editör: TE Bilisim