Yeni Çorumspor’un iç sahada başarılı sonuçlar almasına rağmen deplasman performansının zayıf olduğunu yineleyen Bahri Kaya, “Bağcılarspor maçında, deplasmanda alınan olumsuz sonuçlara son vereceğimize inanıyorum. Kalan 7 maçımızın 4’ünü deplasmanda oynayacağız. Bağcılar maçı da bunlardan biri. Benim yönetimimde oynayacağımız ilk deplasman maçından diğer deplasman maçları öncesi umut olabilecek bir sonuçla dönmek istiyoruz. Hedefe ulaşabilmemiz için kötü deplasman performansımızın değişmesi lazım” şeklinde konuştu.

Takımla çabuk kaynaştıklarını da kaydeden deneyimli teknik adam, “Yeni gelmeme rağmen sanki daha önce oyuncularla beraber olmuşçasına kaynaştık. Bireysel olarak kaliteli oyuncularının fazlalığı beni ümitlendiriyor. Fakat bu bireyselliği biraz kompakt ve takım organizasyonu haline dönüştürmemiz lazım. En büyük eksikliklerden birinin bu olduğunu görüyorum. Ama ne olursa olsun bütün eksikliklere rağmen taktiksel oyun anlayışımızın yüksek oluşu ve bireysel oyuncularımızın kalitelerinin yüksekliği bana umut vaat ediyor. İnşallah İstanbul’da yaşayan Çorumlu taraftarların desteği ile sahadan güzel bir sonuçla ayrılacağımıza inanıyorum” dedi.

Takımda sakat ve cezalı oyuncuların çokluğuna da değinen teknik direktör Bahri Kaya, “Eksiklerle dolu bir haftadayız. Buna rağmen sahaya çıkacağımız 11 ve sonradan dahil olacak oyuncularımın hiçbir oyuncunun eksikliğini aratmayacaklarına ve çok yüksek performansla oynayacaklarına inanıyorum” dedi.

Editör: TE Bilisim