24-26 Haziran’da Makedonya’da düzenlenecek Yıldızlar Balkan Judo Şampiyonası’nda Türkiye’yi temsil edecek sporcular 10 Haziran’da Çorum’da başlayan hazırlık kampı dün öğleden sonra yapılan antrenmanla sona erdi.
Anitta Otel’de yapılan Yıldızlar Balkan Şampiyonası Hazırlık Kampına, 36’sı bayan 76 sporcu katıldı. Milli judocular, günde çift antrenman programı uygularken, Çorumlu antrenör Hüseyin Üstündağ, Milli Takım Genel Koordinatörü olarak görev yaptı.
Kamptaki son antrenman dün öğleden sonra yapılırken, Sakarya’da düzenlenen Türkiye Şampiyonası’nda kilolarında ilk iki sırayı alan judocular Balkan Şampiyonası’nda Türkiye’yi temsil etmek üzere dün gece geç saatlerde Makedonya’ya gitmek üzere Çorum’dan ayrıldılar. Hüseyin Üstündağ’ın da yer aldığı Milli Takım’da, 18’i bayan 38 sporcu yer alıyor.
Yıldız Milli Takımlar Genel Koordinatörü Hüseyin Üstündağ, çok verimli bir kamp geçirdiklerini belirtirken, kampın başarılı bir şekilde tamamlanmasında katkısı bulunan herkese teşekkür etti. Üstündağ, kampa evsahipliği yapan Anitta Otel’in yetkililerine de teşekkür etti.
(Hüseyin AŞKIN)
Editör: TE Bilisim