Çorumspor’un da yer aldığı TFF 3.Lig 3.Grup’ta 26.hafta maçları yarın oynanacak. Play-Off potasındaki yerini iyice sağlamlaştıran Yeni Çorumspor, düşmeme mücadelesi veren ve son sırada yer almasına rağmen 4 haftada 8 puan toplayan İzmir temsilcisi Bucaspor’la deplasmanda karşılaşacak.

Yeni Çorumspor, geçtiğimiz hafta deplasmanda Anagold 24 Erzincanspor’u 2-1, hafta içerisinde ise sahasında Payasspor’u 1-0 yenerek üst üste aldığı bu iki galibiyetle 42 puana ulaştı ve Play-Off potasındaki yerini sağlama aldı. Lider Bayburt İl Özel İdare ile arasındaki puan farkı 10’a düşen Yeni Çorumspor, şampiyonluk için az da olsa umutlanırken, İzmir temsilcisi Bucaspor ligde kalma yolunda inanılmaz bir mücadele veriyor.

Bucaspor, teknik direktörlük görevine Levent Eriş’in gelmesinden sonra oynadığı 4 maçta 2 galibiyet ve 2 beraberlik alarak 8 puan toplarken, iki galibiyeti de ligin ilk 2 sırasında yer alan Bayburt İl Özel İdare ve Kocaelispor’a karşı alması dikkat çekti. İzmir ekibi, Yeni Çorumspor karşısında da galibiyet arayacak.

42 puanlı 4.sıradaki Yeni Çorumspor’la 23 puanlı son sıradaki Bucaspor arasında yarın Yeni Buca Stadı’nda oynanacak maçı İstanbul bölgesi C klasman hakemlerinden Sezer Polat yönetecek. Saat 15.00’te başlayacak maçta Sezer Polat’ın yardımcılıklarını ise aynı bölgeden Murat Güçlü ve Ozan Bekar yapacak. Yine İstanbul bölgesinden Sedat Korum da maçın dördüncü hakemi olacak.

Yeni Çorumspor’da sarı kart cezalısı olan Mücahit Haktan ve sakatlığı süren Ertuğrul forma giyemeyecek.

(Hüseyin AŞKIN)

Editör: TE Bilisim