İkinci yarı hazırlıklarına 2 günlük aradan sonra bugün Antalya’da devam edecek olan Çorum Belediyespor’da Teknik Direktör Gürses Kılıç, takımın gidişatından memnun olduğunu söyledi.

Sivas Belediye ile oynadıkları ilk hazırlık maçında tespit ettikleri eksikleri gidermeye yönelik yaptıkları çalışmaların Tarsus İdmanyurdu’nu 3-1 mağlup ettikleri hazırlık maçında sahaya yansıdığını kaydeden Gürses Kılıç, “Sivas Belediyespor maçı ilk maçımızdı ve bu maçta sahadaki eksikleri net bir şekilde gördük. Tarsus İdmanyurdu maçına kadar bu eksiklerimizi uygulamalı şekilde futbolcularımıza anlattık. Tarsus maçında bir nebze de olsa bu eksiklerin giderdiğimizi gördük. Bu maçta takım olarak hem savunmayı, hem de hücumu daha iyi yaptık. Daha farklı kazanabileceğimiz maçtan 3-1 galip ayıldık. Ancak bu skorun bizi şımartmasına asla izin vermeyeceğiz. Çünkü daha çok eksiklerimiz var. İkinci yarı başlayana kadar bu eksikleri gidermeye yönelik çalışmalar yapacağız. Tek amacımız bu eksikleri kısa zamanda en alt seviyeye çekmek ve sezonun ikinci yarısına hazır girmek” dedi.

DİREKT KATKI SAĞLAYACAK TRANSFERLER YAPACAĞIZ

Transfer çalışmalarına da değinen Gürses Kılıç, görüşmelerin sıkı şekilde devam ettiğini belirtirken, takıma direkt katkı sağlayacak futbolcuları tercih edeceklerini söyledi. Kılıç, “Taraftarımızın transfer beklediğini biliyoruz. Bu konuda gerekli görüşmeleri yapıyoruz. Ancak bizim önceliğimiz kulübe hem mali anlamda yük olmayacak, hem de takımımıza katkı sağlayacağına inandığımız isimler olması. Bunun yanında da gelecek sezonlarda da takıma fayda sağlayacağına inandığımız isim olması için gayret sarf ediyoruz. Bu nedenle de hata lüksümüz yok. Ancak herkes emin olsun ki, alacağımız futbolcular mutlaka takıma katkı sağlayacağına inandığımız isimler olacaktır” şeklinde konuştu.

(Hüseyin AŞKIN)

Editör: TE Bilisim