Ligin boyunun her geçen hafta kısaldığını ve artık her puanın altın değeri taşıdığını kaydeden Ersin Küçükoğlu, futbolcuların Payasspor maçında iyi oynamamalarına rağmen iyi mücadele ettiklerini kaydederken, “Çok iyi oynamadığımız müsabakanın lehimize sonuçlanması bizler adına sevindirici. Bu maçın kazanılmasında emeği bulunan tüm futbolcularımızı canı gönülden tebrik ediyorum. Sahada gösterdikleri özveri ve mücadele bizleri fazlasıyla memnun etmiştir. Zor geçeceğini bildiğimiz müsabakadan elde ettiğimiz 3 puan, bizleri bir sonraki maça daha da moralli kılacaktır” dedi.

Payasspor maçının artık geride kaldığını belirten Ersin Küçükoğlu, önlerinde Pazar günü Bucaspor’la deplasmanda oynayacakları çok kritik bir karşılaşma olduğuna dikkat çekti. Bucaspor’un son sırada yer almasına rağmen önceki gün lider Bayburt İl Özel İdare’yi deplasmanda 3-1 gibi net bir skorla yendiğinin altını çizen Küçükoğlu, “Bucaspor maçına en iyi şekilde hazırlanmamız gerekiyor. Deplasmanda oynayacağımız bu maç rakibimizin küme düşme hattından kurtulması adına varını yoğunu ortaya koyacağı bir maç olacaktır. Böylesi zorluk derecesi yüksek bir maça en iyi şekilde hazırlanmamız ve motive olmamız şart.

Üst üste aldığımız galibiyetler sonrası ciddiyetimizden ve disiplinimizden uzaklaşmadan bu zorlu maça yoğunlaşmak zorundayız. Futbol çok acımasız ve hiç bir zaman ciddiyeti elden bırakmadan oynanması gereken bir oyun. Rakibimizin son sırada bulunuyor olmasının hiç bir önemi yok. Neticede lideri kendi sahasında yenebilme başarısını elde etmiş bir takım.

Bizimle oynayacakları maçta ligde kalma mücadelesi verirken alacakları riskleri avantaja çevirmemiz gerekiyor. Hâlihazırda Kocaelispor ve Bayburt’un Bucaspor maçında yaşadıkları puan kayıplarına karşılık bizim elde edeceğimiz puan ya da puanlar bizim adımıza çok kıymetli olacaktır” şeklinde konuşu.

Teknik Direktör Ersin Küçükoğlu, Payasspor galibiyetini, kendilerine her zaman inanan ve destek olan Başkan Fatih Özcan, 2.Başkan Mustafa Şeker, Sportif Direktör Hamit Işık, Kulüp Menajeri Oğuzhan Yalçın ve hafta içi olmasına rağmen tribünlerdeki yerlerini alıp destekleyen taraftarlara armağan ettiklerini de sözlerine ekledi.

Editör: TE Bilisim