Şampiyonluk mücadelesi veren Çorum Belediyespor deplasmanda Cizrespor’u 5-1 yenerek 2 hafta aradan sonra galip gelirken, Teknik Direktör Yusuf Tokuş yaptığı açıklamada sezonun en iyi oyunlarından birini oynadıklarını söyledi.

Cizre’nin zor bir deplasman olduğunu kaydeden Yusuf Tokuş, önemli eksikleri olmasına ve maçın hemen başında yedikleri golle yenik duruma düşmelerine rağmen çabuk toparlandıklarını belirtirken, “Yediğimiz gole erken cevap verdik. Bu da bizi yeniden maça ortak etti. Futbolcularım kendilerine verdiğim görevleri layıkıyla yerine getirdi. İyi futbolun mükâfatını bulduğumuz gollerle aldık. İyi oyun bize farklı galibiyeti getirdi. Bu galibiyetle hem son 2 haftada kaybettiğimiz puanları telafi ettik, hem de moral bulduk. Tüm futbolcularımı kutluyorum” şeklinde konuştu.

Cizrespor camiasına da teşekkür eden genç teknik adam, “Cizre’de gerek yönetim, gerekse de halk tarafından en iyi şekilde ağırlandık. Maç boyunca bizlere karşı en ufak olumsuz bir hareketleri olmadı. Hepsine çok teşekkür ediyoruz. Biz de onları Çorum’da en iyi şekilde ağırlayacağız. Bundan kimsenin şüphesi olmasın” dedi.

Cizrespor maçının artık geride kaldığını ifade eden Teknik Direktör Yusuf Tokuş, Pazar günü Düzyurtspor’la çok önemli bir maç oynayacaklarını belirtirken, sahalarında oynayacakları bu maçı kazanıp şampiyonluk yolunda bir engeli daha kayıpsız geçmek istediklerini söyledi.

(Hüseyin AŞKIN)

Editör: TE Bilisim