Çorum İşitme Engelliler, sahasında ağırladığı Samsun temsilcisi 19 Mayıs İşitme Engelliler takımını 7-0 farklı mağlup etti.

Turkcell Sağırlar 1.Futbol Ligi A Grubu 11.hafta maçında Çorum İşitme Engelliler, sahasında 19 Mayıs İşitme Engelliler takımı ile karşılaştı. Dün saat 13.00’de Nazmi Avluca Sahası’nda oynanan karşılaşmanın ilk yarısını Çorum temsilcisi Mustafa’nın attığı 3 gol ile 30 önde kapattı. İkinci yarıda da etkili futbolunu devam ettiren Kırmızı-Siyahlılar Vahdettin (2) Doğukan ve Ramazan’ın golleri ile mücadeleden 7-0 galip ayrıldı.

Bu sonucun ardından Çorum İşitme Engelliler puanını 14’e yükseltirken, 19 Mayıs İşitme Engelliler ise 1 puanda kaldı.

Öte yandan, grupta oynanan haftanın diğer maçlarında ise, Ankara Sincan İşitme Engelliler Kırşehir İşitme Engellileri 3-1, Kırıkkale İşitme Engelliler de İstanbul Çekmeköy Belediye İşitme Engellileri 2-0 yenerken, Trabzon İşitme Engelliler ile İstanbul Avcılar Spor Kulübü 0-0 berabere kaldılar. İstanbul Çekmeköy Belediye sürpriz yenilgiye rağmen 24 puanla liderliğini sürdürürken, İstanbul Avcılar Spor Kulübü 22 puanla haftayı yine 2.sırada kapattı. 16’şar puanlı Trabzon İşitme Engelliler ile Kırıkkale İşitme Engelliler ise 3.sırayı paylaştı.

Grupta 12.hafta maçları 1 Nisan’da oynanacak olup, Çorum İşitme Engelliler Kırıkkale İşitme Engelliler ile deplasmanda karşılaşacak.

(Rıfat KARA)

Editör: TE Bilisim