Çorum Belediyespor’da deplasmanda alınan 2-0’lık Kocaelispor galibiyetinin sevinci yaşanıyor. Teknik Direktör Gürses Kılıç, tüm olumsuzluklara rağmen galip gelmenin mutluluğunu yaşadıklarını ifade ederken, belirlenen hedefe ulaşmak için son ana kadar mücadele edeceklerini söyledi.

Kılıç, Kocaelispor maçıyla ilgili yaptığı değerlendirmede, “Evimizde Bayurt Grup Özel İdare’ye karşı aldığımız yenilgi sonrasında takımı Kocaelispor’a karşı hazırlamamız kolay olmadı. Futbolcularımızla hafta boyunca yaptığımız konuşmalarda onların moralini en üst seviyede tutmaya çalıştık. Hem fizik olarak, hem de psikolojik olarak bu maça çok iyi hazırlandık. Önemli eksiklerimiz olmasına rağmen sahada görev verdiğimiz tüm futbolcularımız üzerlerine düşenin en iyisini yapmaya çalıştılar. Bunda da başarılı oldular. Kocaeli gibi zor bir deplasmanda rakibe neredeyse pozisyon vermeden sahadan 2-0 galip ayrılan taraf olduk.

Her zaman söylüyoruz ve söylemeye devam edeceğiz. İnandığımız yolda sabırla yürüyeceğiz. Biz kendi üzerimize düşenin en iyisini yapmakla mükellefiz. Ondan sonrası kısmet meselesi” şeklinde konuştu.

Kılıç, Kocaelispor galibiyetiyle moral bulduklarını ancak bu maçın artık geride kaldığını ifade ederek, “Şimdi önümüzde Kartalspor’la oynayacağımız çok önemli bir maç var. Kocaelispor maçını unutup Kartalspor’a odaklanmamız lazım. Bu maçı da kazanıp hedefe ilerleyişimizi sürdüreceğiz” dedi.

YENİ YAŞINA KOCAELİ’DE GİRDİ

Öte yandan, Teknik Direktör Gürses Kılıç 50.yaş gününü Kocaelispor maçından önce kutladı. Kılıç, takamın kamp yaptığı otelde düzenlenen doğum günü kutlamasında pasta keserken, futbolcuların tebriklerini kabuletti.

(Hüseyin AŞKIN)

Editör: TE Bilisim