Çorum Belediyespor ilk dış transferini Ankara Demirspor’dan Muhammed Enes Yılmaz’ı alarak gerçekleştirdi.

Yeni sezona güçlü bir kadro ile girmenin planlarını yapan Kırmızı-Siyahlı yönetim önceki gün yaptığı görüşmeler sonunda dış transferde Ankara Demirspor’un 21 yaşındaki golcü futbolcusu Muhammed Enes Yılmaz ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.

İç transferde 5 futbolcuyla anlaşma sağlayan Çorum Belediyespor yönetimi dış transferde de düğmeye bastı. Geçtiğimiz sezon Ankara Demirspor’un formasını giyen 21 yaşındaki genç golcü Muhammed Enes Yılmaz ile kulüp tesislerinde yapılan görüşme sonunda anlaşma sağlandı. Basın Sözcüsü Mustafa Altunkaya’nın katıldığı imza töreninde Muhammed Enes Yılmaz ile 2 yıllık sözleşme imzalandı. Basın Sözcüsü Mustafa Altunkaya, Muhammed Enes gibi genç ve gelecek vaat eden bir futbolcuyu renklerine bağladıkları için mutlu olduklarını söylerken, her iki tarafa da hayırlı olsun dileğinde bulundu. Dış transferde ilk transfer olan Muhammed Enes ise, Çorum Belediyespor gibi büyük bir camiaya geldiği için mutlu olduğunu ifade ederek, şampiyonluğa giden yolda elinden gelenin en iyisini yapacağını belirtti.

MUHAMMED ENES KİMDİR?

1996 Sivas doğumlu olan genç golcü Muhammed Enes Yılmaz, futbola Sivas’ın amatör takımlarından Sivas Demirspor altyapısında başladı. Daha sonra Boluspor altyapısında 1 sezon futbol oynadıktan sonra 2013-2014 sezonunda profesyonel imzayı attı. Daha sonra Sivas Belediyespor’a kiralanan genç golcü buradan da 3.lig takımlarından Ankara Demirspor’a transfer oldu. Geçtiğimiz sezon Çorum Belediyespor ile aynı grupta yer alan Ankara Demirspor’un formasını 31 maçta terletirken 7 kez fileleri havalandırdı.

Muhammed Enes Yılmaz, U18 ve U19 Milli Takımlarının Yunanistan ve Moldova ile yaptığı özel maçlarda forma giyerek milli oldu.

(Rıfat KARA)

Editör: TE Bilisim