Kızılcahamam İlçe Stadı'nda saat 17.00'de başlayan karşılaşmaya Çorum Belediyespor etkili başladı. İlk dakikalarda Doğancan ve Yasin ile Niğde Belediyespor ceza sahasında gol arayan Kırmızı-Siyahlılar bir türlü istediği golü bulamadı. 30.dakikadan itibaren oyunun kontrolünü rakibine kaptıran Çorum Belediyespor dakikalar 39'u gösterdiğinde kazanılan korner atışı sonrası Mehmet'in ceza sahası dışından sert vuruşu ile maçta 1-0 geriye düştü. İlk yarıda kalan dakikalarda başka gol olmayınca Çorum Belediyespor soyunma odasına 1-0 yenik girdi.

İkinci yarıya farklı bir 11'le başlayan Çorum Belediyespor, yine ilk dakikalarda rakibine oranla daha etkili bir futbol ortaya koydu. Altyapıdan A takıma dahil edilen genç futbolcu Yavuz Burak Aykaç ile ceza sahası içinde üst üste pozisyonlar bulan Kırmızı-Siyahlılar bu ataklardan sonuç alamadı. Mücadelenin sonlarına doğru oyunun kontrolünü tekrar eline alan Niğde temsilcisi son dakikalarda Çorum Belediyespor kalesinde etkili olmaya başladı. Bu ataklardan da gol sesi çıkmayınca mücadele 1-0 Niğde Belediyespor'un üstünlüğü ile sona erdi.

Çorum Belediyespor Kızılcahamam'da ki ikinci hazırlık maçını 6 Ağustos Pazar günü 2.lig takımlarından İnegölspor ile yapacak.

MAÇTAN DAKİKALAR… MAÇTAN DAKİKALAR…

DAKİKA 2: Mert'in ceza sahası dışında düşürülmesi sonucunda Çorum Belediyespor serbest vuruş kazandı. Doğancan'ın kullandığı serbest vuruşta top üstten auta gitti.

DAKİKA 3: Sol kanattan gelişen Çorum Belediyespor atağında Yasin Dülger, ceza sahası dışı sol çaprazdan sert vurdu kaleci topu kornere çeldi. Selim'in kullandığı korner atışını defans uzaklaştırdı.

DAKİKA 6: Sağ kanattan topla hareketlenen Selim, ceza sahası önünden kaleyi görür görmez sert bir vuruş çıkardı. Kaleci Metin topu güçlükle önledi.

DAKİKA 17: Niğde Belediyespor atağında sağ kanattan ceza sahasına yapılan ortayı iyi takip eden Oktay Pop'un kafa vuruşunda top üst direkten geri döndü.

DAKİKA 39 (GOL): Niğde Belediyespor'un sol taraftan kazandığı korner atışında Ali, kısa pasla topu Mehmet ile buluşturdu. Ceza sahası sol çaprazından yerden sert vuran Mehmet kaleci Sercan'ın müdahalesine rağmen topu filelerle buluşturdu: 0-1

DAKİKA 57: Çorum Belediyespor'un sağ kanattan geliştirdiği atakta Salim'in pası ile topla buluşan genç futbolcu Yavuz Burak, ceza sahası önünden sert vurdu top yan direkten geri döndü.

DAKİKA 66: Ani gelişen Çorum Belediyespor atağında Semih ara pası ile topu Salim'e gönderdi. Salim'den önce kalesini terkeden Muzaffer ceza sahası dışında topa eliyle müdahale edince hakem faul atışı verdi. Topun başına geçen Erhan sert vurdu top barajdan döndü Yavuz Burak'ın önünde kaldı. Genç futbolcunun altı pas üstünden sert vuruşunda kaleci topu güçlükle kornere çeldi.

YÖNETİCİLERDE İZLEDİ

Çorum Belediyespor'un Niğde Belediyespor ile oynadığı ilk hazırlık maçını Çorum Belediyespor yönetim kurulu üyeleri de izledi.

Ankara Kızılcahamam'da kampa giren Kırmızı-Siyahlılar dün 2.lig takımlarından Niğde Belediyespor ile hazırlık maçında karşı karşıya geldi. Rakip Niğde Belediyespor'un 1-0 üstünlüğü ile sona eren karşılaşmayı Çorum Belediyespor yönetim kurulu üyeleri Sinan Özdilli, Mustafa Altunkaya, Mustafa Ercan, Turgay Yılmaz ve Şükrü Türkoğlu'da izledi.

Editör: TE Bilisim