TFF 3.Lig 3.Grup’ta şampiyonluk mücadelesi veren Çorum Belediyespor, sezonun ilk yarısını 17 maçta topladığı 32 puanla 2.sırada tamamlarken, lider Uşakspor’un 5 puan gerisinde yer aldı. Kırmızı-Siyahlılar, ilk 5 sırada yer alan şampiyonluk yarışındaki rakipleriyle oynadığı 4 maçta da berabere kalırken, düşme hattında bulunan takımlara karşı ise hiç puan kaybetmedi.

Çorum Belediyespor, lider Uşakspor’la sahasında yenişemezken (1-1) 3.sırada yer alan Kızılcabölükspor ve 4.sıradaki Kızılcabölükspor’la deplasmanda 1-1 berabere kaldı. 5.sırada yer alan Sultanbeyli Belediye ile de deplasmanda 2-2 berabere kalan Çorum Belediyespor, bu maçlarda hiç galibiyet alamazken, yenilmedi de. Kırmızı-Siyahlılar, şampiyonluk yarışındaki rakiplerinden 4 puan alırken, 8 puan kaybetti.

ALTTAKİLERE KARŞI KAYIP YOK

İlk 5’teki rakiplerine karşı galibiyeti bulunmayan Çorum Belediyespor, son 3 sırada yer alan düşme hattındaki takımlara karşı ise hiç puan kaybetmedi. Kırmızı-Siyahlılar, Tekirdağspor’u deplasmanda 3-1, Payasspor’u deplasmanda 1-0, Arsinspor’u ise evinde 2-0 yenerek bu maçlarda 9 puan topladı.

UŞAK SADECE ÇORUM’U YENEMEDİ

Sezonun ilk yarısını 37 puanla lider olarak tamamlayan Utaş Uşakspor, ilk 5 sıradaki takımlar arasında sadece Çorum Belediye’yi yenemezken, diğer 3 rakibini de mağlup etti. Uşak temsilcisi, Çorum Belediye ile deplasmanda 1-1 berabere kalırken, deplasmanda Kızılcabölükspor’u 4-1, sahasında Tarsus İdmanyurdu’nu 2-1, Sultanbeyli Belediye’yi de 2-0 yendi.

İLK 5’İN EN KÖTÜSÜ SULTANBEYLİ

İlk yarıyı 3.sırada tamamlayan Kızılcabölükspor, ilk 5’teki takımlarla oynadığı maçlarda sadece Sultanbeyli Belediye’yi 1-0 yenerken, Tarsus İdmanyurdu ise 0-0, Çorum Belediye ile 1-1 berabere kaldı. Denizli temsilcisi, lider Uşakspor’a sahasında 4-1 kaybederken, bu maçlarda 5 puan topladı.

Deplasmanda Uşakspor’a 2-1 yenilen Tarsus İdmanyurdu, Kızılcabölükspor’la 0-0, Çorum Belediye ve Sultanbeyli Belediye ile 1-1 berabere kalarak 3 puan alırken, ilk yarıyı 5.sırada tamamlayan Sultanbeyli Belediye ise ilk 4 sıradaki takımlarla oynadığı maçlarda sadece 2 puan alabildi. Evinde Uşakspor’a 2-0, Kızılcabölükspor’a ise 1-0 yenilen İstanbul ekibi, Tarsus İdmanyurdu ile 1-1, Çorum Belediye ile de 2-2 berabere kaldı.

İlk 5 sırada yer alan takımların düşme hattındaki takımlarla oynadığı maçlarda en çok puanı Çorum Belediye ile lider Uşakspor aldı. Çorum Belediye ve Uşakspor, düşme hattında yer alan Arsinspor, Payasspor ve Tekirdağspor’u yenerek 9 puan toplarken, Kızılcabölükspor bu takımlarla oynadığı maçlarda 7 puan, Tarsus İdmanyurdu 7 puan, Sultanbeyli Belediye ise 5 puan aldı.

(Hüseyin AŞKIN)

Editör: TE Bilisim