Sungurlu Belediyespor’da Teknik Direktör Hüseyin Eğer, Kastamonu deplasmanından 1 puanla dönmenin çok önemli olduğunu söylerken, ilk yarı istediklerini oyunu sahaya yansıtamadıklarını, ikinci yarı ise herşeyin tam istediği gibi olduğunu belirtti.

Sungurlu Belediyespor Teknik Direktörü Hüseyin Eğer, Kastamonu İl Özel İdare Köy Hizmetleri ile 1-1 berabere sonuçlanan maçı değerlendirdi. İlk hafta Safranbolu Belediyespor’u farklı mağlup ederek lige iyi bir başlangıç yapmalarından dolayı oyuncularda özgüvenin arttığını belirten genç teknik adam, Kastamonu İl Özel İdare Köy Hizmetleri maçına da oyuncularının bu özgüven ile çıktığını söyledi. Maça kontrollü başlayarak rakibin direncini kırmak istediklerini dile getiren Eğer, “İlk 15 dakika bunu başarıyla yaptık. Daha sonra oyunun kontrolünü rakibe kaptırdık. Savunmada yaptığımız bariz bir hata sonucu kalemizde golü de gördük. Buna rağmen oyun disiplinini elimizden bir an olsun bırakmadık. İkinci yarı tam istediğim bir takım sahadaydı. İnanılmaz mücadele edip 3 tane net pozisyondan faydalanamadık. 85.dakikada hakem 1 golümüzü ofsayt gerekçesi ile iptal etmesine rağmen oyundan yine kopmadık. 90+5’de aradığımız golü bularak zorlu Kastamonu İl Özel İdare Köy Hizmetleri deplasmanından 1 puanla dönmeyi başardık.

Oyuncularımı verdikleri mücadeleden dolayı yürekten kutluyorum. Biz genç ve koşan bir takımız. Bu şekilde mücadele ettiğimiz sürece puan ya da puanlarla dönemeyeceğimiz maçlar olmaz. Yeter ki mücadelemizden, isteğimizden ödün vermeyelim” ifadelerini kullandı.

(Rıfat KARA)

Editör: TE Bilisim